Faby22 Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 salutare tuturor, am si eu o problema in timp ce convertesc un fisier din mp3 in mp4 mi se opreste calculatorul, mentionez ca procesorul imi sta la 100% si cand ma joc jocuri de raicing la fel dupa 5-10 min mi se opreste pc`ul e cunva din cauza procesorului? se incalzeste prea rau si nu isi face racirea? nu ma pricep deloc la asa ceva, ma poate ajuta cineva? va rog! Link spre comentariu
cristybadea Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Daca sta la 100% sigur ajunge si la o temperatura critica si de aceea se opreste.Curatati radiatorul si schimbati pasta termoconductoare Link spre comentariu
Faby22 Postat Iulie 11, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2015 nu am pus pasta termoconductoare.Da are ceva daca curat unitatea cu spray cu aer comprimat? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Instalati programul everest pe pc-u si verificati temperaturile lui....de exemplu : procesor,placa de baza,placa video etc.... Link spre comentariu
cristybadea Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Daca nu ati pus pasta termoconductoare de ce va mai mirati sa se opreste? Link spre comentariu
Faby22 Postat Iulie 11, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2015 pai asa la navigat pe internet merge totu perfect imi sta in jur de 30%, doar cand intru pe jocuri sau convertesc fisiere din mp3 in mp4 se opreste (de 2 zile face asta) pana acuma nu imi facea asa, il curatai azi de praj si tot asa face dar zilele astea am sa dau comanda de pasta termoconductoare, a si inca ceva imi puteti recomanda o pasta termocontractibila? va multumesc pt. ajutor Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 (editat) Bine,bine,dar totusi nu ne-ati spus daca ati instalat vreun program pentru verificarea temperaturilor. Eu unul va-si recomanda pasta termoconductoare Arctic Silver 5 pentru ca contine si argint. Dar atentie : (O sa va coste vreo 55 lei un tub de 3.5 grame) . Editat Iulie 11, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Merge si cu pasta din aia cea mai ieftina, dar trebuie schimbata periodic. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Merge si cu pasta din aia cea mai ieftina, dar trebuie schimbata periodic. Merge si cu pasta din aia cea mai ieftina,dar eu unul nu prea am baza in asta,eu unul folosesc cea ce v-am scris mai sus si nu am prob.......cu pc-ul,adica nu se incalzeste prea tare proc.....nu sare de 47-48 de grade. Eu am procesorul Intel Core2 Duo E8400 3.00GHz . Link spre comentariu
sebip Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 navigatie, word, excel ...sunt activitati care nu solicita procesorul si nu se incalzeste excesiv, pasta termo veche sau lipsa acesteia nu are vreun efect negativ ...deoarece nici procesorul nu se incalzeste. jocuri, prelucrari video sau audio (cele care duc procesorul la 100%) sunt cele care solicita procesorul ....si acesta se incalzeste... daca pasta este veche sau lipseste .. caldura nu este disipata suficient de repede ... cand temperatura depaseste un anumit prag...reset In alta ordine de idei ...sunt trei sau patru ... plus acest post ... care va sugereaza sa schimbati pasta si sa curatati de praf radiatoarele... credeti ca toti va indruma pe cai gresite ??? Ati primit acelasi sfat de la toti care au raspuns aici ... eu va propun sa-l incercati .... si daca nu are efect ...se pot cauta alte cauze...dar pasta si praful de pe radiator si cooler constituie cauza la (cred) peste 90% din defectele cu acest simptom. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Am uitat sa-l intreb ceva pe domnul Faby22. Daca pc-ul se inchide de tot sau se restarteaza si pleca din nou ? Daca se inchide de tot acest pc-u,atunci poate fi si de la sursa de alimentare,adica sa nu aiba putere sa duca, cand sunt mai multe aplicati deschise. Dar in primul rand trebuie sa-i dati cu pasta termoconductoare pe procesor si daca face tot asa....atunci puteti sa incercati si cu o alta sursa din alt pc-u,dar sa fie 100% functionala. Link spre comentariu
belasajgo Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Din moment ce a spus clar ca nu are pasta termoconductoare intre procesor si cooler, este clar ca de la temperatura provine problema. Multe calculatoare se opresc complet la supraincalzire pentru a proteja componentele. Deci este mai putin probabil ca sursa sa fie de vina. Link spre comentariu
Faby22 Postat Iulie 11, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2015 sursa e de 450w(merge fara probleme) azi il curatai de praf si zilele astea urmeaza sa iau si pasta termoconductoare, a si pc`ul e stok nu am modificat nimic nimic in el, da are ceva daca il curat cu spray cu aer comprimat? va multumesc mult pt. sfaturi Link spre comentariu
Faby22 Postat Iulie 12, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2015 am gasit o pasta termoconductoare zalman zm stg1 e buna? isi face treaba cum trebuie? Link spre comentariu
K1nderu Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 Da,e ok pasta. Nu va trebuie ceva scump. Eu am folosit un timp ceva de la deepcool (20 de lei) si a mers foarte bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum