Andy414 Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 La unitrele mele presupun ca difuzorul de medii e lipit de ornament nu ? Ca nici cu dalta si ciocanul nu le separ... Ori is eu prost ))) Link spre comentariu
Dominicue Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 La unitrele mele presupun ca difuzorul de medii e lipit de ornament nu ? Ca nici cu dalta si ciocanul nu le separ... Ori is eu prost ))) Cum ????.........e lipit difuzorul de ornament ???? Ia pune te rog o poza doua sa vad si eu ca m-ai facut curios Link spre comentariu
quasimodo Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 posibil , asa a fost si la mine......trage de el , merge garantat! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Acum depinde ce vrei să salvezi, ornamentul sau diful, ciocanul alege. Link spre comentariu
niksound Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Ziua buna,tine de magnetul difului si bate cu manerul de la surubelnita in mai multe locuri si se desface.Nu este lipit este presat de timp pe santul ornamentului.O sa se desfaca asa fara stricaciuni!!! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Ar fi bine să nu facă asta, poate rămîne cu magnetul în mînă. Trebuie ţinut de şasiul difului, că de el e lipit ornamentul. Link spre comentariu
Dominicue Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Ar fi bine să nu facă asta, poate rămîne cu magnetul în mînă. Trebuie ţinut de şasiul difului, că de el e lipit ornamentul. Categoric o sa ramana cu magnetul in mana daca tine de acesta in timp ce incearca separarea ormanmentului de sasiu...........asa ca exact cu am spus si colegul ZAL se tine de sasiu Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Totuşi, nu e normal ca ornamentul să fie lipit de dif, ceva s-a introdus acolo de către un Dorel, cu scopuri numai de el ştiute. Io nu am întîlnit aşa ceva lipite. Link spre comentariu
Dominicue Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Nici eu nu am intalnit situatii de genul asta la Unitra 75 W si am avut trecute prin maini vreo 5 perechi Link spre comentariu
niksound Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Nu este lipit,din cauza timpului si a vechimi suspensiei s-a lipit,stati linistiti magnetul nu este lipit este nituit bine.Nu trebuie decat cateva socuri usoare si se dezlipeste! Link spre comentariu
Andy414 Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Poate ca la schimbarea susensiilor acel Dorel a pus ornamentul repede fara sa lase adezivul sa se uste si astfle a dat pe afara niste adeviz si a lipit suspensia cu tot cu ornament de sasiu )) Zic numai. Nu ma incercat inca sa pun prea multa forta, dar usor nu iasa. Cand mai am timp, probabil saptamana viitoare le desfac iarasi sa vad ce si cum. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Sigur suspensiile sînt mai groase ca alea originale, aşa s-ar explica şi presarea ornamentului pe ele, cît să iaşă lipici de dedesubt. O fi turnat şi ca beţivul acolo. Link spre comentariu
niksound Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Ziua buna,revin cu un amanunt de care nu am tinut seama in postarea mea de mai sus,intradevar doar flansa este nituita(ori suruburi) iar magnetul lipit.Inca o problema care am intampinat-o si eu,daca diful nu este de reparat exista riscul ca la dezlipirea ornamentului,se poate rupe suspensia daca este coapta. Link spre comentariu
tranzistoras Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Pun si eu o intrebare simpla, am o boxa Unitra de 75W, e vai de capul ei, si vreau sa o fac boxa activa pentru chitara electica. Nu mai are difuzorul de bas si nici cel de inalte. Ce difuzoare imi recomandati? nu as vrea sa intram in detalii tehnice prea mari, sa aiba 22 cm diametru, cam 100w si 4 Ohmi, as vrea sa modific filtrul sa fac boxa pe 4 ohmi, dar poate sa fie si pe 8 ohmi. amplificatorul este pe 4 ohmi. Ma intereseaza un difuzor decent la un pret accesibil. De principiu as putea sa fac o cutie noua cu "dimensionata" dar mi s-a pus mie pata sa o modific si sa o folosesc pe asta. Merci! Link spre comentariu
Andy414 Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Nu prea cred ca ai gasit cutia potrivita pentru asa ceva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum