Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare boxe UNITRA 75

Andy414

Postări Recomandate

La unitrele mele presupun ca difuzorul de medii e lipit de ornament nu ? Ca nici cu dalta si ciocanul nu le separ... Ori is eu prost :))))

Cum ????.........e lipit difuzorul de ornament ????

Ia pune te rog o poza doua sa vad si eu ca m-ai facut curios

Link spre comentariu

Ziua buna,tine de magnetul difului si bate cu manerul de la surubelnita in mai multe locuri si se desface.Nu este lipit este presat de timp pe santul ornamentului.O sa se desfaca asa fara stricaciuni!!!

Link spre comentariu

Ar fi bine să nu facă asta, poate rămîne cu magnetul în mînă. Trebuie ţinut de şasiul difului, că de el e lipit ornamentul.

Categoric o sa ramana cu magnetul in mana daca tine de acesta in timp ce incearca separarea ormanmentului de sasiu...........asa ca exact cu am spus si colegul ZAL se tine de sasiu

Link spre comentariu

Nu este lipit,din cauza timpului si a vechimi suspensiei s-a lipit,stati linistiti magnetul nu este lipit este nituit bine.Nu trebuie decat cateva socuri usoare si se dezlipeste!

Link spre comentariu

Poate ca la schimbarea susensiilor acel Dorel a pus ornamentul repede fara sa lase adezivul sa se uste si astfle a dat pe afara niste adeviz si a lipit suspensia cu tot cu ornament de sasiu :))) Zic numai. Nu ma incercat inca sa pun prea multa forta, dar usor nu iasa. Cand mai am timp, probabil saptamana viitoare le desfac iarasi sa vad ce si cum.

Link spre comentariu

Ziua buna,revin cu un amanunt de care nu am tinut seama in postarea mea de mai sus,intradevar doar flansa este nituita(ori suruburi) iar magnetul lipit.Inca o problema care am intampinat-o si eu,daca diful nu este de reparat exista riscul ca la dezlipirea ornamentului,se poate rupe suspensia daca este coapta.

Link spre comentariu

Pun si eu o intrebare simpla, am o boxa Unitra de 75W, e vai de capul ei, si vreau sa o fac boxa activa pentru chitara electica. Nu mai are difuzorul de bas si nici cel de inalte. Ce difuzoare imi recomandati? nu as vrea sa intram in detalii tehnice prea mari, sa aiba 22 cm diametru, cam 100w si 4 Ohmi, as vrea sa modific filtrul sa fac boxa pe 4 ohmi, dar poate sa fie si pe 8 ohmi. amplificatorul este pe 4 ohmi. Ma intereseaza un difuzor decent la un pret accesibil. De principiu as putea sa fac o cutie noua cu "dimensionata" dar mi s-a pus mie pata sa o modific si sa o folosesc pe asta.

Merci!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări