zal Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Mai trebuie şi educată urechea aia. Link spre comentariu
Andy414 Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Am momente si momente. Uneori efectiv imi vine sa ascult bubuiala si ma oftic ca Unitrele nu au bas nici pe departe. E foarte placuta senzatia aia din club de exemplu cand te loveste basul efectiv de iti tremura pieptul. Ceva de genul as vrea si eu. Ca se poate de mult pe bas. Insa am si momente cand sunt calm si "nostalgic" si ascult rock si disco vechi. Unitrele bag de seama suna super bine pe muzica disco. Plus ca eu mai folosesc boxele si in sala de la tara. Care e putin mai mare si acolo nu cred ca face fata un subwoofer de sufragerie/camera. Link spre comentariu
Dominicue Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Care e putin mai mare si acolo nu cred ca face fata un subwoofer de sufragerie/camera. Depinde de cat "putin mai mare " este sala in cauza . Eu zic sa incerci cu un subwoofer de sufragerie sa vezi cum suna . Link spre comentariu
Andy414 Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Totusi.. sa nu mai incep alt topic. Care e diferenta intre PA-uri si HI-FI. Inteleg ca Hi-FI-urile sunt pentru casa, claritate in sunet, iar PA-urile pt, putere/volum, facute sa reziste. Totusi... PA-uri + un subwoofer PA nu fac o echipa buna ? Subwoofer-ul PA nu reda frecvente mai joase ? Ca totusi... pe acolo nu mai ies si medii. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Adica cu un bas cat se poate de puternic, profund si adanc. Deci cam asa ceva. Upscaling possible. Link spre comentariu
ex.escu Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Infrasunetele in exces pot conduce la boli profesionale,oboseala fara motiv ,daca nivelul e ridicat si frecventa scazuta 0,7-10 hz pot intra in rezonanta cu organe interne ,pot conduce la stop cardiac,pot induce stari de panica fara motive aparente ..( cutremure,furtuni pe mare) ..unii le folosesc si ca arme...nu va jucati cu ele. 1 Link spre comentariu
quasimodo Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) azi m-am apucat sa schimb suspensiile de burete ale difuzoarelor de bass din unitrele de 75 , si am o problema ........nu reusesc sa lipesc suspensiile, adezivul cumparat de mine se numeste ADEZIV TIP PRENADEZ , , de cate ori incerc sa il aplic pe suspensia de burete , o cuteaza sau o deformeaza , practic , suspensia isi pierde forma circulara..........unde gresesc? Editat Noiembrie 18, 2015 de quasimodo Link spre comentariu
Dominicue Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) azi m-am apucat sa schimb suspensiile de burete ale difuzoarelor de bass din unitrele de 75 , si am o problema ........nu reusesc sa lipesc suspensiile, adezivul cumparat de mine se numeste ADEZIV TIP PRENADEZ , , de cate ori incerc sa il aplic pe suspensia de burete , o cuteaza sau o deformeaza , practic , suspensia isi pierde forma circulara..........unde gresesc? Posibil sa gresesti prin plicarea prenadezului in strat prea gros . Prenadezul trebuie sa fie cat mai fluid si intins repede si in strat ca mai subtire pe rila suspensiei , imediat se unge cu prenadez si periferia conului membranei , se lasa la zvantat aprox 5 minute timp in care daca suspensia ( rila din burete ) se onduleaza putin isi va reveni la forma initiala . Apoi se poate trece la lipirea rilei pe membrana astfel incat rila sa stea sprijinita pe masa de lucru ( nu se tine in mana pentru ca se intinde usor si mai exista riscul sa se lipeasca accidental in pozitie aiurea pe con ) se incepe dintr-un capat si se preseaza usor rila pe con cu degetele urmarind circumferinta pana se ajunge la capatul de unde s-a inceput lipirea . Editat Noiembrie 18, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 prenadezul romanesc din comert este destul de slab calitativ(adica nu lipeste extraordinar) si contine mult toluen pt a fi fluid,care ataca suspensiile de burete dar si pe cele de cauciuc iti recomand sa cauti altceva pt ca o sa te chinui,producatorii folosesc altceva,dar nu cred ca o sa gasesti la magazin in oras,tot pe net Link spre comentariu
Dominicue Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) Cel mai bun prenadez pe care il folosesc este cel de la KAIFLEX , am mai folosit in trecut si prenadez de la BISON insa tot cel de la KAIFLEX ramane cel mai bun . Editat Noiembrie 18, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
quasimodo Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 in afara de prenadez care inteleg ca e slab calitativ , pot folosi si altceva? Link spre comentariu
Andy414 Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 pot intra in rezonanta cu organe interne ,pot conduce la stop cardiac,pot induce stari de panica fara motive aparente. )) Incerc sa o tratez serios. Am intrat intr-o masina cu 6 sundown-uri si am stat acolo vreo 2 minute tremurandu-mi "organele" si nu am acele "boli". Link spre comentariu
Dominicue Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 in afara de prenadez care inteleg ca e slab calitativ , pot folosi si altceva? http://claudiuurban.blogspot.ro/search/label/A%20PIESE%20DIFUZOARE%20ADEZIVI%20-%20SPEAKER%20ADHESIVE Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Infrasunetele in exces pot conduce la boli profesionale,oboseala fara motiv ,daca nivelul e ridicat si frecventa scazuta 0,7-10 hz pot intra in rezonanta cu organe interne ,pot conduce la stop cardiac,pot induce stari de panica fara motive aparente ..( cutremure,furtuni pe mare) ..unii le folosesc si ca arme...nu va jucati cu ele. A fost o vreme cînd aveam boxe bas-reflex cu difuri de 15'' cu Fr la 30Hz şi acordate cu simţ de răspundere. Nu puteam asculta mai mult de o oră cu ele că mă durea capul, deşi nu foloseam tonuri exagerate la joase. În plus, se dezvoltau şi rezonanţe parazite prin casă, unde staţionare, etc. Link spre comentariu
ex.escu Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Au fost sisteme de ventilatie la cladiri inalte ( zgarie nori) care au fost schimbate datorita faptului ca transmiteau in structura vibratii de joasa frecventa care provocau stari de oboseala stres,etc.Cautati pe net se gasesc destule fenomene asociate cu infrasunetele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum