Costin Aurel Baluta Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Salutare dragi colegi am nevoie de un sfat/de o indrumare.. momentan detin un Reciver Technics Sa-Gx130(40w canal 8ohmi/ 50w canal 4ohmi) doresc sa-mi achizitionez unul putin mai puternic,mentionez ca detin o pereche de boxe SB-t100(80wat 8 ohmi) si o pereche Sb-Cs75 modificat basii (70w 8 ohmi) se aud bine toate 4 legate,iar la un volum mai mare acesta incepe sa distorsioneze(nu va ganditi ca trec volumul peste jumatate), sunetul nu mai este placut si cred ca intra in clip..nu mai zic de acel cooler ca nu mai este silent si il auzi de la un metru... ma gandesc si la un Onkyo Integra 8780, Onkyo Integra A-8450 din cele de mai jos,care ar fi o alegere corecta si sa fie compatibil cu cele 4 boxe Technics SU-V560 Multumesc mult! Technics SU-V85A Technics SU-A707 Technics SU-A700 MK2 Link spre comentariu
clausnc Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Vezi ca am pe la vanzere un Su-A600 mk3 (are aceiasi finali ca se-a909 care se vinde cu sume astronomice) la doar 300ron Link spre comentariu
Costin Aurel Baluta Postat Iulie 10, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2015 Nu merci de oferta ,doresc sa-mi achizitionez ceva mai puternic de 40w 8 ohmi,si sa arate si bine estetic.. mai arunc un ochi si pe la niste philips-uri am inteles ca sunt bine rau, salutare.. Link spre comentariu
clausnc Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Mai puternic nu inseamna mai bun mai ales la amplifurile comerciale. Chiar si in gama hi-end am avut astfel de surprize ,cei drept in gama entry (1000eur). Acum m-am uitat la boxele folosite. Poti sa cumperi ce vrei , nu prea conteaza. (nu au nici o treaba cu sunetul boxele respective) Link spre comentariu
Costin Aurel Baluta Postat Iulie 10, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2015 (editat) ok multumesc mult pentru sfat! in curand o sa-mi cumpar aceste incinte,sper ca atunci o sa conteze aplificatorul... scuze daca sunt ironic,zi buna ps.nu imi mai trebuie amplificator din cate stiu au incorporat unul de 1000w tip clasa D fara TVA sunt 5.000.000 € Editat Iulie 10, 2015 de Costin Aurel Baluta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum