Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator/reciver Technics

Postări Recomandate

Salutare dragi colegi

am nevoie de un sfat/de o indrumare.. momentan detin un Reciver Technics Sa-Gx130(40w canal 8ohmi/ 50w canal 4ohmi) doresc sa-mi achizitionez unul putin mai puternic,mentionez ca detin o pereche de boxe SB-t100(80wat 8 ohmi) si o pereche Sb-Cs75 modificat basii (70w 8 ohmi)

se aud bine  toate 4 legate,iar la un volum mai mare acesta incepe sa distorsioneze(nu va ganditi ca trec volumul peste jumatate), sunetul nu mai este placut si cred ca intra in clip..nu mai zic de acel cooler ca nu mai este silent si il auzi de la un metru...

ma gandesc si la un Onkyo  Integra 8780, Onkyo Integra A-8450

din cele de mai jos,care ar fi o alegere corecta si sa fie compatibil cu cele 4 boxe

Technics SU-V560

Posted Image

Multumesc mult!

Technics SU-V85A

Posted Image

Technics SU-A707 

Posted Image

Technics SU-A700 MK2 Posted Image

Link spre comentariu

Mai puternic nu inseamna mai bun mai ales la amplifurile comerciale.

Chiar si in gama hi-end am avut astfel de surprize ,cei drept  in gama entry (1000eur).

Acum m-am uitat la boxele folosite. Poti sa cumperi ce vrei , nu prea conteaza. (nu au nici o treaba cu sunetul boxele respective)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări