dancostea2002 Postat Iulie 13, 2015 Partajează Postat Iulie 13, 2015 asta ce vrei tu sa faci se chiama SPS (special programing sistem) si este accesibila cu tech 2 autorizat level 4.nu-ti recomand galletto,incearca cu mpps,daca i-ti place pokerul si ai nervii tari.ai doar doua variante,merge sau crapa. Link spre comentariu
cristi_bv Postat Iulie 13, 2015 Partajează Postat Iulie 13, 2015 Mpps e varianta sigura sa-l faci praf.dupa multe resoftate cu galetto pot spune ca le resofteaza 100%. 1 Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 cred ca s-a lamurit ,nu a mai revenit cu nici un feedback Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Tu ai ideie costa relizarea unui soft pt un ECU? Dupa ce afli ai sa-ti dai seama de ce nu se gaseste o astfel de baza de date. Link spre comentariu
Vizitator wolfie46688 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 (editat) @dancostea2002 : Clar ca m-am mai lamurit. Doar de-aia am si intrebat pe aici pe oamenii care au experienta si stiu cu ce se mananca mai bine ca mine. @sesebe : In privinta costurilor de dezvoltare a unui soft nu stiu sa iti dau cifre exacte dar sunt constient ca sunt niste sume foarte mari implicate. oricum o sa mai perseverez. vom vedea unde voi ajunge Editat Iulie 20, 2015 de wolfie46688 Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 vezi ca pentru resetarea ecu ai nevoie de pinul masinii donoare.In domeniul asta vor sa acceada foarte multi cand vad preturile la manopera care se vehiculeaza.Nu vad insa faptul ca trebuie investit consistent si trebuie sa acumulezi o anumita experienta pana vei iesi pe profit.Pe de alta parte ,foarte putini din cei care au investit si au pierdut o multime de timp testand,verificand,experimentand sunt dispusi sa ofere gratis informatii.Ce protocol are masina ta?K-line sau CAN? Link spre comentariu
cristi_bv Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Dupa descriere are hsfi2.1 pe motor z16se care are comunicatie pe k-line(can foloseste doar pentru tc si tcm daca are asa ceva).daca gaseste ecu pt z16se are nevoie doar de carprog si opcom. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 asa banuim,insa a fost foarte econom cu informatiile despre masina.i-am spus de prgramatoare pentru ca initial cauta o baza de date generala.ce poate face la audi 1,6 cu 27c010? Link spre comentariu
cristi_bv Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Pana la urma nu asta e problema,ca un programator se gaseste,problema consta in lipsa experientei.Primul pas ar fi sa cumpere 1-2 ecu usor de resuscitat(ex. Edc15)pentru experimente.Si pentru cei cu experienta hibridele sunt destul de greu de rezolvat si au particularitatile lor,iar o greseala poate fi costisitoare.Vorba lui dancostea,toata lumea este atrasa de preturile vehiculate,dar foarte putini stau sa calculeze sumele investite in scule si timpul pierdut cu studiul.Intradevar este o meserie banoasa,dar fara pregatire te poate lasa fara o gramada de bani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum