dionis Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Va salut dragi depanatori tv. Am acest tv.cu un traf.invertor defect(secundar intrerupt). Stie cineva unde as putea gasi un traf s-au o placa invertor chiar defecta dar cu trafo bun? Pe traf scrie codul TRS2244a Pe placa scrie codul p2714e01 ver6.0 Va multumesc anticipat Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Trafuri vand multe firme.Cate secundare are doua? Link spre comentariu
dionis Postat Iulie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2015 Da este dublu. Am cautat pe la mai multe firme dar nu am gasit Nici traf si nici placa. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Asta e singurul cod de pe traf?Pune o poza cu el eventual si cu pinii sa vedem Link spre comentariu
dionis Postat Iulie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2015 Aveti dreptate Mai are un cod Dh 9108t pini sunt tip smd Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Merge cam orice traf invertor dual cu valori ohmetrice apropiate ,bineinteles conteaza si lungimea tuburilor(19''...22''...) Ceva de genul celor de aici ,de exemplu : https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CDoQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.megadinamic.ro%2F%3Fp%3DproductsList%26iCategory%3D180&ei=gyGeVdqKOanRygPv5pWACg&usg=AFQjCNHkIFvIKzajPTumSoftabI-gru2Uw&sig2=mFdi9IyuXDwUHkE3VrTUkQ&bvm=bv.96952980,d.bGQ Link spre comentariu
dionis Postat Iulie 9, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2015 Am incercat cu un traf 4020q76k care are aceias rez.secondara (1.4k) dar nu merge. Trafo original are sectiunea miezului mai mare ca la tr.4020q76k. Aceasta placa se mai gaseste si sub codurile: eay56127501 lg sau eay 56127502 sau fif 2714-01a Va multumesc mult pentru raspunsuri. Revin cu o precizare. Am banuit ca ar fi defect si un neon Pentru a elimena aceasta banuiala am montat in tv. o alta placa identica din alt tv. functional si totul este ok. Putin probabil sa mai fie si alt trafo defect cind clar am gasit un trafo intrerupt. Masurate celelalte transformatoare par ok. Mar interesa daca are cineva o plca chiar defecta poate reusesc sa o repar pe asta. Va multumesc. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 (editat) Ce integrat controler are invertorul? Placa gasiti de cumparat second-hand! Editat Iulie 9, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Putem vedea o poza cu placa? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Cred ca asta e placa Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Daca e asa aici se pot adapta o multime de trafuri Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 ...sau chiar alt invertor..... Link spre comentariu
paull00 Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Cred ca am eu un invertor la fel sau compatibil,am toata electronica de la un lg de 27 dar nu mai stiu exact modelul. Link spre comentariu
dionis Postat Iulie 9, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2015 Da Domnule BUGHIU aia este placa. Cred ca merg si alte trafori dar eu nu am decit cu ce am incercat (4020q76k) Am vazut ca sunt o multime de traf. pe la diverse magazine dar nu stiu cre anume ar merge. Poate totus are cineva o placa si vrea sa ma ajute. Ciudat este faptul ca placa aprinde 7 neoane .Am gasit alte placi care aprind 6 sau8 neoane pentru 7 inca nu am gasit. Mai interesant este faptul ca desi placa are 4 traf. duble aprinde 7 neoane .Unul din traf desi seamana perfect cu celelalte este diferit Acest traf aprinde un neon iar cealalta infasurare este doar supravegheata de cntroler. Mai astept. Poate am noroc Va salut si va multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum