Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistor(cred) ars pe placa

Vizitator apos70l

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naetv

1

• Rx-Tx

1

• BUGHIU

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

degeaba faci si o poza mai buna - nu poate garanta cineva ca cel de alaturi este acelasi lucru cu cel ars , chiar daca au aceeasi capsula - si la cel ars nu cred ca se mai vede ceva

parerea mea , fara o schema sau alta placa identica si citit pe el ce este , slabe sperante

poate spui exact despre ce placa este vorba si are cineva una la fel

Link spre comentariu
Vizitator apos70l

mai am eu una la fel din fericire,dar este la un service in Bucuresti....imediat pun poza si numele celui de langa....dar in principiu se poate schimba?

Gata: scrie asa: pe primul rand:  C2 CNA  pe al doilea rand: 7QOG03

Posted Image

Link spre comentariu

De schimbat se poate insa tre sa ai ce sa pui in loc si inainte de asta, trebuie sa verifici de ce a ajuns componenta aia asa. Semiconductorii nu sunt la fel ca electroliticii, de obicei crapa ca si efect al unei alte probleme de pe placa.

Link spre comentariu
Vizitator apos70l

Cred ca de la mufa Atx4p de pe o placa gygabyte....placa merge ok acum,sincer nu am incercat sa pun si alta placa video in locul acesteia...dar mai am 2 sloturi libere de placa video....

Link spre comentariu

Este un integrat tranzistor mos-fet , inautru poate sa fie de unu singur sau dual , sigur este ars si Q42 , se pun in scurt o se arde asa cum se vede in poza!   Eu cred ca sa supraincalzit si sa pus in scurt  cipsetul !   trebuie verificat cu mosfetii scosi!  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări