Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV philips L6.2 probleme imagine

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!La acest tv se intampla urmatorul fenomen>la imagine mai intunecata imaginea se onduleaza.

Mentionez ca tarfo linii a fost crapat si a fost lipit sa nu strapunga,avea o mica crapatura.

Se poate sa fie din cauza trafului?Conzii sunt ok .Daca incep sa ridic lumina si contrastul parca nu mai face,dar numai pe anumite posturi si  depinde ce contine imaginea,in sensul cat de intunecat e.

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

3

• dan cod

2

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu zic ca tot din conzi este.Eventual ar putea fi si din secundarul trafului de linii pe partea de FIT.Pune osciloscopul pe el sa vezi ce face cand e ok si cand nu.

Link spre comentariu

condensatorul pe 300V schimbat ,la fel si  pe bara de B+.

Eu de fapt am inlocuit faimosul tranzistor bc 337 dupa care tv a mers 2 zile fara probleme.

In timpul mersului a crapat trafo si s-a dus sursa.FET si cateva rezistente si diode.

Dupa reparare sursa si lipire -izolare trafolinii tv merge dar cu fenomenul asta de ondulare  a imaginii,efect de perdea.

Eu tind sa cred ca trafo e de vina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări