Vizitator dgh Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Salut.Am un invertor Xantrex pro sine 24 1800,ce nu mai functioneaza.A iesit fum dintr-o rezistenta de langa microcontrolerul pic16C73B-04-sp,am demontat Pic-ul si nu se mai incalzeste rezistenta.Am cumparat alt Pic +programator,dar, banuiesc ca ,fiind in scurt alimentarea nu voi putea citi informatia si sa o scriu pe cel nou.Daca cineva are idee cum pot proceda,sau unde gasesc un binevoitor cu un invertor identic cu al meu ,sa pot copia programul .Multumesc Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Păi nu e aşa usor...aceste Pic-uri sunt de regula protejate la citire.Mai simplu spus...softul e protejat la copiere...si (din păcate) nu puteti face nimic! Link spre comentariu
Vizitator dgh Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Am uitat sa mentionez,pic-ul vechi are o eticheta cu un cod,410-0011-01002 R2.10 1004 0055 ,ma ajuta la ceva? Link spre comentariu
Elison Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Acest cod este pentru cei care lucreaza in service, contine denumirea si revizia. Tie iti poate fi de folos doar in masura in care o sa apelezi la cei care fac service pentru acest invertor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum