Tudor George Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Salut! Am un televizor cu o defectiune mai rara , se aprinde , cateva secunde si intra in standby , il aprind din nou face acelas lucru ! Am verificat tensiunele si mi se par cam mari fata de ce scrie pe placa, in loc de 12,8v, am 13,65v ; 5,3v ,am 5,7v...nu cred ca ar afecta asta da este va intreb ce se intampla cu tv! multumesc Link spre comentariu
stefank Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 daca bateria la aparat e pe terminate este normal sa indice tensiuni mai mari , pot fi multe cauze pentru manifestare , chiar si ceva leduri defecte in iluminarea displayului Link spre comentariu
Tudor George Postat Iulie 7, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2015 Aveti dreptate ca aparatul meu este "decalibrat" ,nu prea mai are baterie , nu mi-am dat seama! Se poate face o modificare ca sa nu mai vada "eroarea" , sal pun practic pe direct! Ledurile nu cred ca ar fi , ca el sta aprins c-am vreo 30-40 secunde si se vedea partea "intunecata" unde ar fost ars ledul ,multumesc pentru raspuns!! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Eu cred ca aparatul e ok!! Tensiunile sant un pic mai mari deoarece NU functioneaza blocurile respective(invertor leduri)!! Asa arata sursa de alimentare ca in poza atasata? Posibil trafo din invertorul pentru leduri sa fie defect! Link spre comentariu
Tudor George Postat Iulie 7, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2015 Da , sursa din poza dumneavoastra este identica cu a mea , in tema de sursa , deconectez placa baza , functioneaza corect (cu tensiunele care le-am zis mai sus) , conectata cu placa baza ,cand intra in standby , intrerupe tot , ramane doar 5v ! Link spre comentariu
Tudor George Postat Iulie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2015 Salut! La alimentarea ledurilor , are un condesator si pe el am 230v , pe placa scrie tensiunea de iesire ,253v , am schimbat alt condesator , acelas tensiune ,poate afecta asta? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 (editat) Salut! La alimentarea ledurilor , are un condesator si pe el am 230v , pe placa scrie tensiunea de iesire ,253v , am schimbat alt condesator , acelas tensiune ,poate afecta asta? Aici ''insistati'' cu verificarile!! Vedeti ce integrat are invertorul pentru leduri! Vedeti trafo invertor daca este dual si daca ,masurat ohmetric infasurarile sale ,arata cam aceeasi valoare fara diferente mari!! Trafo,bineinteles,scos afara din circuit!! Editat Iulie 8, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
Tudor George Postat Iulie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2015 Multumesc pentru raspuns ! Eu am verificat partea de alimentare pentru leduri , direct , fara placa baza , cu o rezistenta de la 5v la EPWM , se aprind corect si nu da nicio eroare ! E cred ca placa baza are ceva ! Procesor se incalzeste cam repede , bine la temperatura normala ! Ce poate sa fie ? o modificare sa pot pacali eroarea ? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Incercati sa resetati epromul ! Link spre comentariu
Tudor George Postat Iulie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2015 Imi puteti explica cum ? Epromul , este ATMLH114 ? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Inainte de a incerca resetarea epromului incercati asta : Press "EXIT" button for 12 seconds (15 is better since you cannot see TV), than press "Left" and "Enter"!! Link spre comentariu
Tudor George Postat Iulie 9, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2015 Salut ! Am incercat operatiunea asta si nimic! Link spre comentariu
Tudor George Postat Iulie 9, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2015 Am descoperit defectiunea de la placa baza , este modulul RF , cipsetul care il are se incalzeste foarte tare ! Am anulat alimentarea , acum sta mai mult aprins , da cred ca il vede lipsa si intra in standby! sau trebuia sa merga si fara el? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum