Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Siguranta arsa MANITOU MLT 735 TURBO

Florin berdila

Postări Recomandate

salutare am o intrebare domnilor ieri mi sa ars o siguranta la um manitou de40amperi 12 volti iar cineva mia cumparat tot 40amperi dar de 32v pot pune pe cea de 32v in locul celei de 12 sau este prea mare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

12

• manolo

7

• dan cod

2

• QQme

2

salutare am o intrebare domnilor ieri mi sa ars o siguranta la um manitou de40amperi 12 volti iar cineva mia cumparat tot 40amperi dar de 32v pot pune pe cea de 32v in locul celei de 12 sau este prea mare

Da, poti pune siguranta de 32V/40A. Acei 32 volti se refera la valoarea maxima a tensiunii (de la bornele sigurantei) ce poate fi suportata dupa ce siguranta se intrerupe..

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Am și eu nevoie de dumneavoastră am pus un bușon  la un radiator de manitou radiator de apă scrie pe el cifre se semnifica ? Spune cumva la ce presiune deschide câ am văzut ca furtunile de la radiator sun tari acum, deci știi ce înseamnă 1050asa scrie pe butonu radiatoruluu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări