Vizitator mirceaar Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 (editat) Buna ziua Am o mica problema si nu stiu de unde sa o apuc. In imaginea atasata se regaseste placa de circuit a unui encoder pentru un servo motor.As vrea sa stiu cum se numeste senzorul cu pricina, marcat cu un patrulater rosu, vorbesc de denumirea comerciala - un cod de produs ar fi ceva fantastic , si eventual de unde as putea incepe sa-l caut.Senzorul contine si sursa de lumina (IR?) si detectorul.Stiu ca functioneaza la 5V.Multumesc anticipat Editat Iulie 6, 2015 de mirceaar Link spre comentariu
cipcirip Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 (editat) Salut, asta se pupa ?? ``Reflective Encoder`` gogu search ... (AEDR-8400 Series Reflective Surface Mount Optical Encoder) Editat Iulie 6, 2015 de cipcirip Link spre comentariu
Vizitator mirceaar Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 L-am gasit, e un AEDR-8300, e parte dintr-un encoder E4P de la US Digital.Din cate am cautat pana acum nu am gasit in Romania vreun magazin unde sa aibe in oferta senzorul cu pricina sau encoderul. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum