bubusmecherul Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 am primit acest tel samsung gt-s5301 ce ma lasa sa intru in cartela,sa vad nr de telefon,dar nu pot apela,zice RETEA MOBILA INDISPONIBILA,ce pot face,este codat cumva,va rog. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 am primit acest tel samsung gt-s5301 ce ma lasa sa intru in cartela,sa vad nr de telefon,dar nu pot apela,zice RETEA MOBILA INDISPONIBILA,ce pot face,este codat cumva,va rog. Incearca o decodare de la 0. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 (editat) Ce cartela folositi,adica pe ce retea este cartele,de exemplu : vodafone,orange,cosmote,telekom etc.... Iar aceasta cartela pe care o folositi dvs sa nu fie expirata de tot,ati incercat si cu o alta cartela in afara de cartela dvs ? Editat Iulie 6, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
sylver212003 Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Repara-i imei-ul Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 cartela este orange,si este din tel meu,care merge,cum repar imei-ul,si merge decodat acasa prin cablu,cu vreun program anume,sau trebuie dus la service,va rog. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Dar cu o cartela vodafone ati incercat,daca ati incercat si merge cu cartela asta de vodafone,atunci acest tel......dvs este codat pe vodafone....si asa ca trebuie decodat. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Dar cu o cartela vodafone ati incercat,daca ati incercat si merge cu cartela asta de vodafone,atunci acest tel......dvs este codat pe vodafone....si asa ca trebuie decodat. FLORIN IORDACHE, din moment ce citeste cartela, si ii arata numere din agenda logic ca telefonu nu este codat pe o retea Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 verifica IMEI-ul daca e bun...*#06# Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Iulie 10, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2015 am verificat imei-ul,cu *#06#,si este=35693805839507101 iar pe eticheta telfonului de sub baterie este = 356938058395071,vad ca nu corespund unul cu altul la imei,cum repar imeiul,va rog. ca sa nu mai deschid alt topic,mai am un motorola c118 net,ce este codat,intruduc cartela si apare mesajul,GERATESPERRCODE,cred ca cere un cod. imei=352234012844410,va rog cun cod la acest telefon. Link spre comentariu
florinnpana Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 IMEI poti repara cu z3x deci cred ca o sa mergi cu el la un service pentru motorola iti recomand acelasi service sau decodare prin imei contra cost ..sunt si siteuri romanesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum