Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung gt-s5301

bubusmecherul

Postări Recomandate

am primit acest tel samsung gt-s5301 ce ma lasa sa intru in cartela,sa vad nr de telefon,dar nu pot apela,zice RETEA MOBILA INDISPONIBILA,ce pot face,este codat cumva,va rog.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

3

• FLORIN IORDACHE

2

• Tomsa Cosmin

2

• sylver212003

1

am primit acest tel samsung gt-s5301 ce ma lasa sa intru in cartela,sa vad nr de telefon,dar nu pot apela,zice RETEA MOBILA INDISPONIBILA,ce pot face,este codat cumva,va rog.

Incearca o decodare de la 0. 

Link spre comentariu

Ce cartela folositi,adica pe ce retea este cartele,de exemplu : vodafone,orange,cosmote,telekom etc....

Iar aceasta cartela pe care o folositi dvs sa nu fie expirata de tot,ati incercat si cu o alta cartela in afara de cartela  dvs ?

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

cartela este orange,si este din tel meu,care merge,cum repar imei-ul,si merge decodat acasa prin cablu,cu vreun program anume,sau trebuie dus la service,va rog.

Link spre comentariu

Dar cu o cartela vodafone ati incercat,daca ati incercat si merge cu cartela asta de vodafone,atunci acest tel......dvs este codat pe vodafone....si asa ca trebuie decodat.

Link spre comentariu

Dar cu o cartela vodafone ati incercat,daca ati incercat si merge cu cartela asta de vodafone,atunci acest tel......dvs este codat pe vodafone....si asa ca trebuie decodat.

FLORIN IORDACHE, din moment ce citeste cartela, si ii arata numere din agenda logic ca telefonu nu este codat pe o retea

Link spre comentariu

am verificat imei-ul,cu *#06#,si este=35693805839507101

iar pe eticheta telfonului de sub baterie este = 356938058395071,vad ca nu corespund unul cu altul la imei,cum repar imeiul,va rog.

ca sa nu  mai deschid alt topic,mai am un motorola c118 net,ce este codat,intruduc cartela si apare mesajul,GERATESPERRCODE,cred ca cere un cod.

imei=352234012844410,va rog cun cod la acest telefon.

Link spre comentariu

IMEI poti repara cu z3x deci cred ca o sa mergi cu el la un service

pentru motorola iti recomand acelasi service sau decodare prin imei contra cost ..sunt si siteuri romanesti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări