FLORIN IORDACHE Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Dar cu o memorie noua nescrisa sau cu dump-ul dat de mine mai sus ati incercat ?? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 acesta este defectu. la cum arata imaginea cam miroase a bobina deflexie in scurt 1 Link spre comentariu
ionutz1985 Postat Iulie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2015 ce tensiune trebuie sa debiteze pe iesirea baliajului vertical cu bobina scoasa? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Si eu zic ca e deflexia.Se incalzeste finalul linii? Link spre comentariu
ionutz1985 Postat Iulie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2015 nu se incalzeste deloc finalu am testat in mare ce inseamna baleiaj vertical.pe iesirea bv am 2.7v cu bobina scoasa iar daca o conectez inapoi am 2..3 milivolti e corec sa fie asa ? as dori tensiunea reala pe iesire vertical ca in schema nu este notata acea tensiune.multumim. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Nu e corect.Cred ca tda1771 e stift si muncesti degeaba Link spre comentariu
ionutz1985 Postat Iulie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2015 a fost chiar cumsacade acest integrat .bobina de deflexie avea rezistenta ohmica de 600kohmi pe verticala. am schimbato cu una din recuperari si tv-ul functioneaza in mod normal.nu mam gandit sa fie asa de enervat cu acea deflexie. multumim pentru ajutoru acordat si o seara excelenta tuturor sanatate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 a fost chiar cumsacade acest integrat .bobina de deflexie avea rezistenta ohmica de 600kohmi pe verticala. am schimbato cu una din recuperari si tv-ul functioneaza in mod normal.nu mam gandit sa fie asa de enervat cu acea deflexie. multumim pentru ajutoru acordat si o seara excelenta tuturor sanatate. eu cind banuesc deflexia pun sasiul pe alt tub si ma dumeresc repede Link spre comentariu
ionutz1985 Postat Iulie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2015 nu am dispus momentan de alt tub cu deflexia pe el ca sa pot da seama mai rapid. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 (editat) mai mult ca sigur e dusa bobina defelexie,va recomand sa o dati jos ,,,pozati,, pozitia inelelor de convergenta inainte de toate,daca o dati jos uitativa pe interiorul ei si veti vedea unde este strapunsa,daca este data jos din timp mai sant sanse de refacere a traseelor si scapati si cu bu ok,daca mai este tinuta mult se va carboniza mai tare si nu va mai putea fi recuperata Editat Iulie 7, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum