Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect sasiu 11ak36-A2

ionutz1985

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz1985

12

• Florinel TV

5

• dan cod

4

• FLORIN IORDACHE

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu se incalzeste deloc finalu

am testat in mare ce inseamna baleiaj vertical.pe iesirea bv am 2.7v cu bobina scoasa iar daca o conectez inapoi 

am 2..3 milivolti e corec sa fie asa ? as dori tensiunea reala pe iesire vertical ca in schema nu este notata acea tensiune.multumim.

Link spre comentariu

a fost chiar cumsacade acest integrat .bobina de deflexie avea rezistenta ohmica de 600kohmi pe verticala.

am schimbato cu una din recuperari si tv-ul functioneaza in mod normal.nu mam gandit sa fie asa de enervat cu acea deflexie. multumim pentru ajutoru acordat si o seara excelenta tuturor sanatate.

Link spre comentariu

a fost chiar cumsacade acest integrat .bobina de deflexie avea rezistenta ohmica de 600kohmi pe verticala.

am schimbato cu una din recuperari si tv-ul functioneaza in mod normal.nu mam gandit sa fie asa de enervat cu acea deflexie. multumim pentru ajutoru acordat si o seara excelenta tuturor sanatate.

eu cind banuesc deflexia pun sasiul pe alt tub si ma dumeresc repede 

Link spre comentariu

mai mult ca sigur e dusa bobina defelexie,va recomand sa o dati jos ,,,pozati,, pozitia inelelor de convergenta inainte de toate,daca o dati jos uitativa pe interiorul ei si veti vedea unde este strapunsa,daca este data jos din timp mai sant sanse de refacere a traseelor si scapati si cu bu ok,daca mai este tinuta mult se va carboniza mai tare si nu va mai putea fi recuperata

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări