Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Siemens fc 304-v4

petrenou

Postări Recomandate

Defectul consta in faptul ca ecranul este negru iar sunetul se aude.Daca maresc screen apare imaginea cu cursa inversa si slab se vad pureci iar imaginea parca este alb-negru.Tensiuni pe tda6103q pin1=0,49,pin2=0,54,pin3=0,44...0,55,pin4=0,pin5=1,75,pin6=176,4,pin7=173,3,pin8=173,5,pin9=173,9.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petrenou

12

• dan cod

9

• naetv

4

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scuzati de gresala pe care am facu-o dar nu l-am vazut pentru ca era acoperit cu tabla si vazand procesorul si acel integrat am banuit ca ala este.Jungla este om8361

Link spre comentariu

.Daca maresc screen apare imaginea cu cursa inversa si slab se vad pureci iar imaginea parca este alb-negru

cu semnal - tv cablu sau video pe mufa scart - se vede o urma de imagine ?

Link spre comentariu

Exact ,pureci se vedeau alb negru dar apare si cursa inversa

pai , ai vazut vreodata " pureci " color ? eu pe asta reglam culorile astfel ca purecii sa se vada alb-negru fara alte nuante , tenta de culoare

Daca reglajele de lumina,contrast,saturatie sunt ok eu as pune osciloscopul sa vad daca jungla scoate R G B

cam asta ramine de facut , sau schimbat direct tda8361 , de proba

Editat de naetv
Link spre comentariu

Pe program se vede imaginea dar destul de greu de distins .Am schimbat tubul dar tot asa face.De exemplu cand dau pe canal 3 afisajul imi arata cifra 3 dar se intinde foarte mult in dreapta.

Editat de petrenou
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări