Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit tda7294 nu da sunet

Tomsa Cosmin

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

eu vad ca pcb-ul este invers, nu cumva nu a fost scos in oglinda? la cum ai facut cablajul piesele trebuiau puse pe partea cu cablajul

Editat de dzyk2000
Link spre comentariu

ai pus pinul 1 in locul pinului 14

daca vrei sa folosesti  cablajul monteaza tda-ul pe fata cu traseele

dar cred ca acel tda este ars

Mi-am comandat ieri un integrat si o sa fac alt kit. atatea tda-uri o sa ard pana imi iese. :tryre  :95  :rade:

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce nu iei direct kitul asamblat, cred ca ai face economie mai mare...parerea mea. :95

Am deja unul in punte,dar mai mare satisfactie am daca e facut de mine... daca intelegi ce vreau sa zic

Link spre comentariu

Eu inteleg foarte bine ce vrei sa zici, e vorba de satisfactia lucrului facut de tine. Sunt perfect deacord, dar totusi cu pistolul de lipit va fi cam greu sa faci niste lipituri bune la pinii TDA-ului, ei fiind foarte apropriati. Investeste intr-un letcon, mic, de 60 W, si fa niste lipituri de proba pana iti ies calumea. Foloseste colofoniul (sacazul), il topesti cu letconul si il picuri pe placa in locul unde vrei sa faci lipitura, si ai sa vezi diferenta. Colofoniul il poti dizolva si in alcool izopropilic, faci o pasta mai groasa cu care pregatesti cablajul inainte de lipirea componentelor, plus ca protejeaza si stratul de cupru , si te ajuta pe viitoarele interventii asupra montajului. Bafta.

Link spre comentariu

Eu inteleg foarte bine ce vrei sa zici, e vorba de satisfactia lucrului facut de tine. Sunt perfect deacord, dar totusi cu pistolul de lipit va fi cam greu sa faci niste lipituri bune la pinii TDA-ului, ei fiind foarte apropriati. Investeste intr-un letcon, mic, de 60 W, si fa niste lipituri de proba pana iti ies calumea. Foloseste colofoniul (sacazul), il topesti cu letconul si il picuri pe placa in locul unde vrei sa faci lipitura, si ai sa vezi diferenta. Colofoniul il poti dizolva si in alcool izopropilic, faci o pasta mai groasa cu care pregatesti cablajul inainte de lipirea componentelor, plus ca protejeaza si stratul de cupru , si te ajuta pe viitoarele interventii asupra montajului. Bafta.

o sa folosesc la kitul urmator pasta decapanta. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări