Radiotelegrafist Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 salut colegi,dupa cum spune si titlul subiectului ma intereseaza sa aflu si eu cum se lucreaza cu acest program?mentionez ca acest program se ocupa cu convertirea videourilor descarcate de pe youtube pentru a putea fi vizionate de pe un telefon.eu am un samsung s3520.am cautat eu filmulete pe youtube despre acest program si mare lucru nu am gasit ca sa inteleg.astept sugestii de la dstra.sau poate puteti sa-mi sugerati dstra. alt program mai simplu.multumiri anticipate celor care pot veni cu sugesti. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 chiar nu a auzit nimeni de programul acesta?este un program care converteste formatul video descarcat de pe youtube de la 720mp la 240mp pentru a putea fi redat de un telefon,acesta este numai un exemplu. Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Iulie 4, 2015 Partajează Postat Iulie 4, 2015 (editat) Salutare, de fapt ce vrei sa afli? cum se foloseste? daca ai telefon cu android nu prea este nevoie sa convertesti nimic, iar daca vrei doar download iti recomand Internet Download Manager, este excelent eu am dat 25$ si sunt foarte multumit. Este un download accelerator si downlodeaza orice de oriunde )) Repet : androidul nu are nevoie de conversie, eu downlodez de pe youtube cu IDM si transfer direct in tel. Nu am avut niciodata probleme. Editat Iulie 4, 2015 de Marius Rotundu Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2015 da, asta vreau sa inteleg si anume cum se utilizeaza.iar in ceea ce priveste telefonul nu este cu android,este un samsung gt-s5230 Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Acest tip de telefon agreeaza mp4, avi sau wmv cu bitrate 128Kbps sau mai mic iar rezolutia de 320x240 sau mai mica, cu alte cuvinte este ceea ce veti seta in acel program de conversie video. Atata timp cat veti respecta acesti parametri telefonul va fi capabil sa decodeze fisierul video corect, resursele sale fiind modeste, iar la capitolul memorie este recomandabil sa aveti un card extern intrucat cei 50MB inclusi sunt insuficienti. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2015 da,am incorporat un card de 4gb in telefon am respectat si conditile inpuse de tel.dar tot nu reda fisierele video descarcate in card din pc. Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Ai un fisier video in telefon care este redat corect? daca raspunsul este da, descarca-l in calculatorul personal si foloseste acest soft : http://www.headbands.com/gspot/ pt identificarea parametrilor video (rezolutie, codec, etc), apoi la conversia unui nou fisier nu trebuie decat sa folosesti aceiasi parametri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum