Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11ak 30 - arde BU - montaj Darlington

catalin004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

13

• Depanatoru

7

• elmar

5

• dan cod

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

l-am lasat asa intrucat a venit omul sa-si ia tv-ul si nu am mai avut timp de marire....i-am acordat oricum garantie...daca mai face il majorez...dar banuiesc ca pe primul mi l-a ars deoarece era uscat condul de 100u/35 - pentru cunstinta mea

Link spre comentariu

vad ca nu mai am probleme cu acest tv...in schimb am un altul acelasi model, care avea BV defect (finalul)....l-am schimbat si mi l-a pocnit imediat....am gasit condul de 100u/35 de pe reactie uscat edfinitiv....acum am pus TDA8174A in locul la TDA8174AW, care sunt identice pin la pin si curent, in schimb parca se incinge prea tare...tensiunea este de 26,2V...

schimbat CI din BV fara a verifica cond  reactie si tensiunea de alimentare este ca si schimbarea BU808 fara a verifica si cond din baza

posibil si consum marit pe tens recuperate sau traf def,presupun ca c-ul din baza a fost schimbat cu 22mf!

este alt tv cu CI BV cu probleme

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări