Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

toroidal cu probleme

mircea888

Postări Recomandate

am un toroidal de vreo 200w care a incetat sa funtioneze corect, adica: pe infasurarea secundara am tensiune intre mediana si capetele infasurarii(am doua tensiuni de 24) dar NU AM INTRE CAPETE (unde trebuia sa fie 48V).Am masurat rezistenta cu multimetrul si nici o infasurare nu este intrerupta.Nu imi pot explica, va rog sa ma ajutati, multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

2

• niq_ro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

m-ar mira sa fi aparut fenomenul singur, mai debraba ai conectat infasurarile secundare incat tensiunea se anuleaza....

daca pe secundar prima infasurare are capetele a si b, iar a 2-a are c si d si tu ai conectat b cu c si tensiunea intre a si d este zero, desfa legatura intre b si c si conecteaza pe a cu d si vei avea tensiune la capetele a si d...

Link spre comentariu

am inteles ce vrei sa zici (infasurarile nu sunt in faza), am sa verific; chestia care ma mira este k nu am umblat la el, de asta nici nu m-am gandit k se anuleaza tensiunile; il avem pus intr-o cutie si a mers vreo 3 luni la o sarcina de 100w.Multumesc foarte mult pt ajutor, chiar acum am sa-l verific iar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări