mircea888 Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 am un toroidal de vreo 200w care a incetat sa funtioneze corect, adica: pe infasurarea secundara am tensiune intre mediana si capetele infasurarii(am doua tensiuni de 24) dar NU AM INTRE CAPETE (unde trebuia sa fie 48V).Am masurat rezistenta cu multimetrul si nici o infasurare nu este intrerupta.Nu imi pot explica, va rog sa ma ajutati, multumesc. Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 m-ar mira sa fi aparut fenomenul singur, mai debraba ai conectat infasurarile secundare incat tensiunea se anuleaza.... daca pe secundar prima infasurare are capetele a si b, iar a 2-a are c si d si tu ai conectat b cu c si tensiunea intre a si d este zero, desfa legatura intre b si c si conecteaza pe a cu d si vei avea tensiune la capetele a si d... Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 9, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2007 am inteles ce vrei sa zici (infasurarile nu sunt in faza), am sa verific; chestia care ma mira este k nu am umblat la el, de asta nici nu m-am gandit k se anuleaza tensiunile; il avem pus intr-o cutie si a mers vreo 3 luni la o sarcina de 100w.Multumesc foarte mult pt ajutor, chiar acum am sa-l verific iar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum