Vizitator alcaponezz Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) buna,am cumparat un invertor defect si fara carcasa de deasupra si pentru inceput as dori sa va rog sa-l recunoasteti ca nu stiu ce model de aparat .ce am dibuit este ca il cheama telwin .pe sait la domnul emil la scheme invertoare exemplul 3 este exact acest invertor cu 8 mosfeturi si 2 trafuri.deci va rog sa-mi spuna cineva ce aparat este acesta name and model.multam fain mai fac maine si alte poze,pe placa scrie tw131161 Editat Iulie 2, 2015 de alcaponezz Link spre comentariu
Vizitator alcaponezz Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 daca este bagat in priza curentul maxim de sudare este la ochi 10a si cam 38v,nu arde siguranta si nu arde ledul de avarie .mosfeturile originale sunt schimbate cu altele mai slabe ,original irfp460 si acum are irfp450 sa fie asta problema ? Link spre comentariu
spik Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Salut, Dupa acel tabel nu mi se pare a fi Telwin. Nu cred ca un Telwin de 130 A max. are DA 100% la 80 A! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum