blue36 Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Va salut! Cum se cheama si unde pot gasi mufele tata pentru acest tip de mufe boxe? Multumesc! Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Ciudate mufe! Incercati asa ca idee daca un cablu de alimentare de 220V ,pt casetofoane- din acela cu 2 pini- se potriveste la prizele acelea...daca nu se potrivesc, singura sansa ar fi conectoarele de la bobinele de deflexie din televizoare , acelea par ca s-ar potrivi pe pinii de la mufa asta... Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 Nu ma asteptam la acest raspuns, ciudate, sistemul este un samsung si mai am unul universum care are acelasi tip de mufe. Credeam ca sint niste mufe cunoscute fiind adoptate de doua marci de renume! Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Am vazut tot felul de mufe tata/mama pentru difuzoare...acest model de conector l-am intalnit o singura data la un echipament vechi , fabricat inainte de revolutie...si tot partea mama , cea de pe carcasa...din acest motiv am folosit cuvantul ' ciudat '...nu mi-am dorit sub nici o forma sa iau in deradere postul dvs. sau echipamentul prezentat... Link spre comentariu
Dominicue Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) Va salut! Cum se cheama si unde pot gasi mufele tata pentru acest tip de mufe boxe? Multumesc! Mufe ca cele din imagine am intalnit la unele casetofoane auto BLAUPUNKT de generatie foarte veche . La vremea respectiva stiu ca am cautat si eu si nu am gasit si in consecinta am folosit mufele de cablu de alimentare, care au trebuit fasonate ( decupat din latime putin ) Ca o sugestie ( daca nu te deranjeaza) mai bine schimbi acei conectori cu altceva, gen XLR sau SPEAKON Editat Iulie 2, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) Am vazut tot felul de mufe tata/mama pentru difuzoare...acest model de conector l-am intalnit o singura data la un echipament vechi , fabricat inainte de revolutie...si tot partea mama , cea de pe carcasa...din acest motiv am folosit cuvantul ' ciudat '...nu mi-am dorit sub nici o forma sa iau in deradere postul dvs. sau echipamentul prezentat... Stati linistit, nici gind sa cred ca a fost luat in deradere! Sistemul nu este vechi, este Samsung DVD Home Cinema System HT-DB120 5+1, momentan nu sint acasa si nu stiu ce model este Universum-ul, este tot un sistem de 5+1 la care satelitii fata-spate au inaltimea de 1,45m, foarte puternic, deasemeni nu este vechi! Samsungul asta ilam fara difuzoare, am gasit in tirg boxe foarte bune si voiam sa-i pun mufe originale! http://www.amazon.com/Samsung-HT-DB120-Progressive-Scan-Discontinued-Manufacturer/dp/B0000BV0XZ Dominicue, o sa iau in calcul si varianta schimbarii mufelor! Editat Iulie 2, 2015 de blue36 Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Cand am amintit de conectorii de la bobinele de deflexie din televizoare , la asa ceva ma refeream: ...seamna mult cu ce aveti dvs. in poza... Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) O idee excelenta, daca nu gasesc mufe originale, asta ar fi solutia cea mai viabila! Edit! Sistemul univesum este cel din link si are tot asemenea mufe! Acestea sint colorate diferit in functie de ordinea lor! Acest sistem il am complet! http://www.dooyoo.de/home-cinema-systeme/universum-hc-4280xr/ Editat Iulie 2, 2015 de blue36 Link spre comentariu
ptraian2 Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 aceste mufe sunt specifice acelei marci sunt inventate de iei si puse acolo pentru ca clientul sa vina si sa cumpere doar de la ei acele mufe se gasesc foarte usor pe ebay dar ni se prea merita sa le cimperi Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) Corect, oricum, odata asezat sistemul pe locul lui, acolo o sa ramina! Sistemul Universum il am in living, Samsung-ul vreau sa-l pun in dormitorul juniorului, el este deja cu treaba lui in Cluj iar acasa daca sta maxim o luna in vizita asa ca... o sa merg mai degraba pe ideea lui flomar60! Editat Iulie 2, 2015 de blue36 Link spre comentariu
George Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Va salut......unde pot gasi mufele tata pentru acest tip de mufe boxe? De exemplu aici: aici Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 Hmmm, cam scumpe! Nu are rost! Multumesc pentru link! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum