Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare bloc UUS Traviata

mila

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mila

2

• vio2007

1

• deneinvins

1

• 1 lună mai târziu...
Vizitator blackwolf2762

Salutare!!! Decit sa te apuci de umblat in bobine iti dau o schema de convertor din vest in est... e facuta si folosita de mine la un RR LATVIA deci stiu sigur ca merge si toata afacerea nu te costa mai mult de 10RON (componentele). Scrie pe PM daca esti interesat. Sa auzim de bine...

Link spre comentariu
Vizitator SemnalMec

E intr-un fel deranjant ( pentru unii mai conservatori ca mine) ca de cate ori se vorbeste despre cum se poate face un aparat de radio vechi sa functioneze in uus vest  folosind doar componetele cu care a fost el echipat  discutia se blocheza de fiecare data la chestia cu acel convertor.

Poate sunt unii colectionari care,chiar daca prind mai putine posturi sau calitatea lor nu este chiar 'hi-fi' ar dori sa receptioneze folosind pe cat posibil capabilitatiile aparatului cu interventii minime care sa nu implice 'corpuri straine' in aparat.

Editat de SemnalMec
Link spre comentariu

Vă rog, ”nu trageți în pianist !”

Și eu sunt interesat de modificarea blocului UUS din norma OIRT în norma CCIR, la radio cu lămpi.

A curs multă cerneală pe acest subiect prin toate forumurile, dar s-au prezentat foarte puține date concrete de modificare.

Dacă dețineți astfel de date, arătați-ni-le și nouă.

Mulțumesc anticipat, din partea tuturor doritorilor !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări