mariantoader82 Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Va salut! Sasiu EC7-C procesor ST92195C3B1MAX nu are sunet ,pe program se aude zgomot de fond in menu are norma BG ,imaginea e corecta pe tuner . In schimb pe AV e imagine desincronizata total fara pic de sonor . Televizorul probabil e adus din Spania . Defectul sa fie din dump !? Rog frumos ajutor sau eventual un dump ,multumesc! Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 Pe TVR 2 sunetul se aude insotit de foarte multi paraziti ,am intrat in SM am activat si norma DK dar la schimbarea lor in MENU televizorul nu reactioneaza deloc . Link spre comentariu
santamihai Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Schimbati si filtrul de 38,9 cu unul care permite ambele norme .de sunet . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 (editat) Incercati si dvs cu aceste dumpuri. Dar pentru siguranta sa le incercati pe alte memory. SANYO CE-14AT3 chassis EC7-C.rar Editat Iulie 2, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Va salut! Sasiu EC7-C procesor ST92195C3B1MAX nu are sunet ,pe program se aude zgomot de fond in menu are norma BG ,imaginea e corecta pe tuner . In schimb pe AV e imagine desincronizata total fara pic de sonor . Televizorul probabil e adus din Spania . Defectul sa fie din dump !? Rog frumos ajutor sau eventual un dump ,multumesc! Eu am renuntat la reparatia unui Sanyo din cauza ...procesorului!! Nu l-am gasit nicaieri!! http://www.elforum.info/topic/103487-procesor-tv-crt-sanyo/?hl=%2Bprocesor+%2Bsanyo Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Iulie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 Am schimbat filtru de 38,9 si am incercat dump-urile de mai sus ,din pacate televizorul functioneaza la fel ca inainte,multumesc. Link spre comentariu
xtgs Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 daca nu mai reparatii tv m-ar intresa trafo linii daca se poate ... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 (editat) daca nu mai reparatii tv m-ar intresa trafo linii daca se poate ... Aveti un mp de la mine. Editat Iulie 3, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum