ratza Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Anul ăsta am fost tot în Lefkada, doar că am scris în secţiunea de sejururi (se potrivea mai bine). La fel am vrut şi eu, să fac nişte plimbări spre Meteora şi Delphi, dar cum am mers în fiecare zi la altă plajă şi n-am avut timp să mă plictisesc... rămîn pentru anul viitor, cînd îmi voi lua mai mult concediu. Link spre comentariu
albasete Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 (editat) Superbe imaginile ! Ma gandesc cum arata in realitate. Bravo voua baieti ! Aveti idee cat costa de inchiriat o masina in Grecia ? Nu prea ma bazez pe Vectra mea sa ajung pana acolo. Editat August 4, 2015 de albasete Link spre comentariu
ratza Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 N-am idee cît costă. Nu mi-aş face probleme de Vectra, eu am fost cu un Opel Corsa B din 1998, motor de 1199cm3 şi n-am avut treabă (cu o mică excepţie cauzată de forjă cam îndelungată). Link spre comentariu
albasete Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 O.K. Am inteles, multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 (editat) Eu am fost cu mosu' meu C180 din 95, si-a facut datoria cu brio pe toate culmile pe care l-am dus, la cei 20 de ani care ii are, credeti-ma sunt niste pante unde un slep nu ar putea sa intoarca, daca s-ar intampla ceva. Despre inchirierea unei masini, am inteles ca ar fi pe la 60-70 euro pe zi. In Vasiliki (Lefkada), chiar la iesirea din port am gasit un centru de inchiriat scutere(foarte moderne), cu 15 euro pe zi bucata. Editat August 4, 2015 de fluffy37 Link spre comentariu
albasete Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Ups...Nu se merita in cazul acesta sa inchiriezi o masina. Este aproape cazarea pe 7 zile. Da, dar mosul tau este mos zdravan. Link spre comentariu
ratza Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Revin cu un articol legat de planificarea vacanţelor. Sper să fie de folos. https://distrusul.wordpress.com/2015/08/05/organizarea-unei-excursii/ Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Cate observatii strict personale 1. Nu mi-am facut niciodata rezervari online; daca vrei sa iti gasesti cazare ieftina(cel putin in Grecia), o vei gasi usor. 2. Destinatiile pot aparea sau disparea in functie de calatorie; de exemplu la plecarea din Romania eram ferm hotarat sa intru in Atena sa ne cazam acolo si am renuntat cu 30 minute inainte de a ajunge in oras. 3. Rutele de acces le-am ales doar dupa harta fizica (nimic online) iar GPS-ul nu l-am scos din torpedoul masinii nici macar o data. 4. Cu "tipul calatoriei", "obiectele necesare" si cu "bugetul" sunt de acord cu tine intrutotul. 5. Lăsaţi-vă problemele acasă, uitaţi de supărări şi bucuraţi-vă din plin de tot ceea ce vedeţi. Ignoraţi proştii, care sînt omniprezenţi oriunde aţi merge. Alegeţi frumosul în detrimentul urîtului. Faceţi-vă vacanţa frumoasă. Excelent sintetizat! Link spre comentariu
ratza Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Absolut. La fel şi eu, în majoritatea timpului plec de nebun fără o ţintă anume. Ceva de gen "oare unde duce drumu' ăsta?" Articolul s-a vrut a fi generalist, astfel încît fiecare să poată alege părţi din el după preferinţe şi după ce i se potriveşte. Planificarea devine automatism oricum, şi asta după doar cîteva excursii organizate mai în detaliu. Mi-a fost realmente dificil să mă gîndesc conştient care sînt paşii pe care-i urmez. Link spre comentariu
atupi Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 (editat) Superbe imaginile ! Ma gandesc cum arata in realitate. Bravo voua baieti ! Aveti idee cat costa de inchiriat o masina in Grecia ? Nu prea ma bazez pe Vectra mea sa ajung pana acolo. depinde de masina, anul trecut in Creta am dat pe un Hyundai i10 nou 22euro/zi cu toate asigurarile incluse fara garantie pe card. Daca iei pe perioade scurte pretul se dubleaza sau tripleaza. Rezervarea am facut-o cu 6 sapt inainte daca retin bine. De la un alt prieten care a zburat la Atena si a inchiriat de acolo ptr un circuit in Peloponez tot asa am aflat ca a dar sub 30euro/zi o masina ceva mai marisoara. Totul e sa gasesti un bilet de avion convenabil spre destinatia dorita si musai sa inchiriezi de la o firma locala nu din lanturile internationale Sixt, Europcar etc Editat Ianuarie 10, 2017 de atupi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum