Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung galaxy trend plus gt 7580

vasi47

Postări Recomandate

Am acest telefon de la un amic,intentionam sa-l cumpar dar are o problema majora:nu se conecteaza la retea,eu avand un sim Vodafone.Telefonul a fost initial neblocat,deci s-ar elimina suspiciunile legate de o utilizare anterioara intr-o anume retea.E vreo problema caracteristica acestui model,s-a mai lovit cineva de ea?Multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri.

Mentionez ca i-am facut si un hard reset ...nu vrea !

Editat de vasi47
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blue36

6

• vasi47

6

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La sim,pe wi fi e in regula.Deci pe telefon nu am semnal,sus arat un zero barat in loc de nivelul semnalului

Editat de vasi47
Link spre comentariu

Cred ca se refera ca nu poate folosi deloc reteaua Vodafone (initia/primi apeluri), nu la conectarea la internet, eu cel putin asa am inteles.

Link spre comentariu

Sa fiu mai explicit,cred ca nu prea am fost asa in postarile anterioare:cu smartfonul asta nu pot da telefon..Configurarile pt internet prin sim nici nu ma intereseaza,imi ajunge asta prin wifi.Da,domnu modoran,multumesc pt completare

Editat de vasi47
Link spre comentariu

Nu ati spus un lucru, aveti semnal? La scanarea retelelor va apare vodafone ca interzis? Sint mai multe variabile, trebuie mai multe detalii! Cu alte cartele merge?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări