vasi47 Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 (editat) Am acest telefon de la un amic,intentionam sa-l cumpar dar are o problema majora:nu se conecteaza la retea,eu avand un sim Vodafone.Telefonul a fost initial neblocat,deci s-ar elimina suspiciunile legate de o utilizare anterioara intr-o anume retea.E vreo problema caracteristica acestui model,s-a mai lovit cineva de ea?Multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri. Mentionez ca i-am facut si un hard reset ...nu vrea ! Editat Iulie 1, 2015 de vasi47 Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 La retea, ce anume va referiti? Wi-Fi sau date de pe sim? In cazul cind nu merge pe internet de pe sim, cautati pe internet cum se seteaza traficul de date, adica APN-ul pentru vodafone! http://blog.vexo.ro/setari-internet-vodafone/ Link spre comentariu
vasi47 Postat Iulie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 (editat) La sim,pe wi fi e in regula.Deci pe telefon nu am semnal,sus arat un zero barat in loc de nivelul semnalului Editat Iulie 1, 2015 de vasi47 Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Aveti raspunsul mai sus, setati APN, datele sa fie activate si va functiona cu siguranta! Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Cred ca se refera ca nu poate folosi deloc reteaua Vodafone (initia/primi apeluri), nu la conectarea la internet, eu cel putin asa am inteles. Link spre comentariu
vasi47 Postat Iulie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 (editat) Sa fiu mai explicit,cred ca nu prea am fost asa in postarile anterioare:cu smartfonul asta nu pot da telefon..Configurarile pt internet prin sim nici nu ma intereseaza,imi ajunge asta prin wifi.Da,domnu modoran,multumesc pt completare Editat Iulie 1, 2015 de vasi47 Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Nu ati spus un lucru, aveti semnal? La scanarea retelelor va apare vodafone ca interzis? Sint mai multe variabile, trebuie mai multe detalii! Cu alte cartele merge? Link spre comentariu
vasi47 Postat Iulie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 (editat) alt sim n-am ;nu,in loc de simbolul pt semnal gsm arata un zero cu bara oblica. Editat Iulie 1, 2015 de vasi47 Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Eu cred ca este codat! Cind dati scanare retele apar retelele din zona si scrie interzis? Link spre comentariu
vasi47 Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 Nu,nu apar...Eu ma gandeam la un defect de componenta fizica,da cine stie,nu e exclus nimic Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Nu apar deloc retelele din zona? Link spre comentariu
blue36 Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Problema poate fi de soft, recomand o rescriere a softului original sau partea cea mai dureroasa, probleme pe placa de baza! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum