Vizitator adrianpruna Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 salut all , am si eu 2 boxe sony SSMF-450H , as vrea sami cumpar un amplificator , dar nu stiu ce sa aleg , niste idei mar ajuta foarte mult , va multumesc Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 ai putea sa incarci un 2x100w (2x80Wrms) cu 2x TDA 7294 sau 2x70w (2X50Wrms) cu 2x TDA 1562 eventual mai astepti si alte pareri uitate pe http://www.hi-end.ro Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 oki sarumana de sfat.....mam uitat pe hiEnd ar merge cel de 500 ron??? http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=481 Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 pai ce putere au boxele tale ?vad ca pe site scrie 150W - au 150W reali ? Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 scrie pe ele putere muzicala 150W , deci cred car scoate vreo 50 sau 60 ,sunt pe 8 ohmi Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 pai si risti un amplif puternic pe ele ?sigur nu uiti si il dai la maxim vreodata , asa sa vezi cum se aude ? Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 hihii:))))) , pai daia am intrebat aici ca sa stiu de ce putere sa fie amplificatoru ca sa nu ard boxele ;) Link spre comentariu
hugo Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 Pe "ele" scrie "Maximum input power 150W".Cand m-am dus in service cu un difuzor zbarnaind(a facut cunostinta cu Electronica 3220) am fost sfatuit sa nu depasesc 40W RMS. :yawinkle: Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 sincer eu nu mi-am dat seama care e impedantaam gasit detaliile tehnicedaca sunt pe 4 ohmi se potrivesc amplificatoarele de care am mentionat mai susps:ce vrei de fapt?kituri ca sa-ti faci statie sau statie gata facuta? Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 ........sunt pe 8 ohmi abia acuma am vazut k sunt pe 8 ohmiai putea sa incarci si asta:http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... cts_id=197dupa cum stau lucrurile acuma faza cu TDA-urile pica Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 nu stiu ce are in el ampliful ala.Dar pretul mi se pare ok pt puterea scoasa.Puterea e destula pt boxele tale.Daca tii ledul de saturatie stins n-ai nici o sansa sa arzi boxele. Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 multam frumos de sfaturi ....mai astept....am vazut si statia la care miai pus link....e dragutza:Ddar scoate 50 W rms??? si sa mai raspund la o intrebare , as vrea statie gata facuta ca nu ma pricep sami fac singur...cu taote ca as vrea sa invat....dar nu prea am timp....serviciu imi ocupa aproape toata ziua.... Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 ai putea sa mai faci ceva si anume: sa-ti cumperi statia aia de pe hi-end.ro la 500ron dar fara sa dai la maxim in boxele pe care le ai acuma, si pe viitor sa-ti cumperi/faci alte boxe mai puternice.bafta Link spre comentariu
zal Postat Februarie 10, 2007 Partajează Postat Februarie 10, 2007 Du-te omule la CORA Militari ca s-au ieftinit amplifurile Denon, JVC, Marantz etc. Cel mai ieftin era pe la 5 mil. si ceva, dupa care incepeau cele cu Dolby Digital si DTS de la 6 mil. si ceva, de la 80W pe canal in sus. Gasesti sigur ceva care sa-ti placa. Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Februarie 10, 2007 Partajează Postat Februarie 10, 2007 multam zal ...uite o sa ma duc.....eu lucrez in auchan titan , ) da nu vreau sami iau de la mine din magazin:) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum