Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce amplificator sami cumpar????

Vizitator adrianpruna

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_2006

4

• Tavi

2

• zal

2

• hugo

1

Top autori în acest subiect

sincer eu nu mi-am dat seama care e impedantaam gasit detaliile tehnicedaca sunt pe 4 ohmi se potrivesc amplificatoarele de care am mentionat mai susps:ce vrei de fapt?kituri ca sa-ti faci statie sau statie gata facuta?

Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna

multam frumos de sfaturi ....mai astept....am vazut si statia la care miai pus link....e dragutza:Ddar scoate 50 W rms??? si sa mai raspund la o intrebare , as vrea statie gata facuta ca nu ma pricep sami fac singur...cu taote ca as vrea sa invat....dar nu prea am timp....serviciu imi ocupa aproape toata ziua....

Link spre comentariu

ai putea sa mai faci ceva si anume: sa-ti cumperi statia aia de pe hi-end.ro la 500ron dar fara sa dai la maxim in boxele pe care le ai acuma, si pe viitor sa-ti cumperi/faci alte boxe mai puternice.bafta

Link spre comentariu

Du-te omule la CORA Militari ca s-au ieftinit amplifurile Denon, JVC, Marantz etc. Cel mai ieftin era pe la 5 mil. si ceva, dupa care incepeau cele cu Dolby Digital si DTS de la 6 mil. si ceva, de la 80W pe canal in sus. Gasesti sigur ceva care sa-ti placa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări