Vizitator Iulian Dumitru Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Ce parere aveti se amplificatorul Onkio A 8620,multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Eu am Onkyo A 8630. Îl am de vreo 8-9 ani, cred. A fost folosit destul de mult, forjat destul de mult, dat vreo câteva party-uri în familie.Nu are probleme de fiabilitate, ținut în 8ohm, sursă de sunet curat, fără să depășești global o putere de 70-80% din capabilitatea indicată de producător.Sunetul și performantele sunt superbe, pe palierul lui. Link spre comentariu
Vizitator Iulian Dumitru Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Multumesc nomikos pt.raspuns,iar ampliful vreau sa-l achizitionez si vroiam o parere de la cineva care poate il are si Nu pentru manele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 (editat) Mare atentie sa nu fi fost servisat. Nu ca-i asta o tragedie, dar, e de preferat sa aiba componentele originale. Este un amp. made in Japan, undeva in jurul anilor '89... ar fi pacat.Incinte 8ohm, musai, nu ca n-ar rezista, doar ca e mai "in the safe zone".Nu depasi geometric 2/3 din pozitia volumului, nu ridica corectiile, mai ales joasele, decat la puteri mici. Lasa sursa fara corectii. Nu forta, asculta ponderat spre puternic, dar curat, placut.Amplificatorul e unul excelent in banii lui, si d.p.d.v. arhitectura interioara.Am uitat sa specific, nu depasi 350 lei pret achizitie. Altfel, schimbam placa... Editat Iulie 1, 2015 de Vizitator Am şters propoziţiile inutile. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Avantajul e că se repară uşor, faţă de alte modele de la Onkyo, mult mai urît concepute intern. Altfel e un amplif de la baza gamei din care face parte. Link spre comentariu
Vizitator Iulian Dumitru Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 O schema cu amplifu' sau un link,multumesc anticipat. Link spre comentariu
jvl_77 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 O schema cu amplifu' sau un link,multumesc anticipat. http://elektrotanya.com/onkyo_a-8630_a-8200_sm.pdf/download.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum