Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Onkio a8620

Vizitator Iulian Dumitru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Eu am Onkyo A 8630. Îl am de vreo 8-9 ani, cred. A fost folosit destul de mult, forjat destul de mult, dat vreo câteva party-uri în familie.Nu are probleme de fiabilitate, ținut în 8ohm, sursă de sunet curat, fără să depășești global o putere de 70-80% din capabilitatea indicată de producător.Sunetul și performantele sunt superbe, pe palierul lui.

Link spre comentariu
Vizitator Iulian Dumitru

Multumesc nomikos pt.raspuns,iar ampliful vreau sa-l achizitionez si vroiam o parere de la cineva care poate il are si Nu pentru manele.

Link spre comentariu

Mare atentie sa nu fi fost servisat. Nu ca-i asta o tragedie, dar, e de preferat sa aiba componentele originale. Este un amp. made in Japan, undeva in jurul anilor '89... ar fi pacat.Incinte 8ohm, musai, nu ca n-ar rezista, doar ca e mai "in the safe zone".Nu depasi geometric 2/3 din pozitia volumului, nu ridica corectiile, mai ales joasele, decat la puteri mici. Lasa sursa fara corectii. Nu forta, asculta ponderat spre puternic, dar curat, placut.Amplificatorul e unul excelent in banii lui, si d.p.d.v. arhitectura interioara.Am uitat sa specific, nu depasi 350 lei pret achizitie. Altfel, schimbam placa...

Editat de Vizitator
Am şters propoziţiile inutile.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări