vergil Postat Iulie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 Problema rezolvata . Eu mai am un printer laserjet , care il tin numai pentru PCB-uri . Acesta nu lasa instalerul sa-și faca treaba cum trebuie . Primeam mesajul ca un alt soft nu lasa instalerul sa duca treaba pina la sfarsit , dar nu preciza care . Lam dezinstalat , si a functionat scanerul . Multumesc tuturor ptr ajutorul dat . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 (editat) Aaaa,deci ati mai avut inca o imprimanda instalata pe acest pc-u sau laptop,pai atunci cam asa trebuie sa se intample pentru ca se lua la baiaie intre ele.....si nu stia care sa functioneze perfect,dar apropo,daca o dadeati ca implicit imprimanta aceasta hp Deskjet F1480,tot nu mergea sau nu ati incercat asa?? Editat Iulie 1, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 Nu vrea nici ca implicit . Pina nu am dezinstalat cealalta imprimanta , nu sa instalat cum trebuie . Acum merg amandoua , ca inainte . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum