Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme scaner hp Deskjet F1480

vergil

Postări Recomandate

Am un printer HP Deskjet F1480 , care a functionat cu un driver luat de pe net . De la o vreme nu mai functioneaza scanerul .

Apare mesajul ,  sa instalez driverul WIA . Am tot cautat , si nu ma descurc . Nici nu prea inteleg care este treaba cu acest driver WIA .

Va rog sa ma ajutati , cu o adresa ceva de unde sa-l descarc . Sau cum se procedeaza in cazul asta .

Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

9

• FLORIN IORDACHE

7

• ghimpe--

1

• Rx-Tx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poza la ce ? Am zis ca-mi apare o fereastra in care spune ca daca vreau sa folosesc acest device , sa instalez driverul wia ,de pe CD-ul meu (pe care nu-l am) sau sa il iau de pe siteul lor . Mesajul este in limba romana .

Link spre comentariu

Da,dar pentru siguranta....dati denzistalare la cel vechi,pe urma dati un restart la pc-u sau laptop.....si pe urma reinstalati driverul oferit de domnul ghimpe .

Link spre comentariu

Am reinstalat driverul dat de @ghimpe . Tot nu vrea .

Am dezinstalat pe cel vechi , am restartat  , reinstalat , restartat . Degeaba . Nu-mi dau seama unde este greseala .

Iata mesajele care apar .

post-177837-0-04375700-1435741105_thumb.png

post-177837-0-89308800-1435741111_thumb.png

Editat de vergil
Link spre comentariu

Nu cumva aceste drivere sunt pentru wind....xp si wind.....7 pe 32 biti si nu pentru wind.....xp si wind.....7 pe 64 biti ?

Link spre comentariu

Driverul meu ca si cel dat de @ghimpe , sant la fel ca marime , si la instalare se petrec aceleasi lucruri .

Cu acesta a functionat . Acum nu mai vrea .

Link spre comentariu

Driverul meu ca si cel dat de @ghimpe , sant la fel ca marime , si la instalare se petrec aceleasi lucruri .

Cu acesta a functionat . Acum nu mai vrea .

Si la ce concluzie ati ajuns ? Ori a crapat windows ul  ori scanerul. Incercati un system restore la o data anterioara cand stiti ca scanerul functiona. Daca nu se rezolva asa..va ramane doar sa instalati scanerul pe alt PC folosind driverul care stiti ca merge. In urma acestor teste puteti trage o concluzie singur.

Link spre comentariu

La instalare apare mesajul acesta .

Eu inteleg ca un program s-ar putea sa nu lase instalarea sa functioneze corect .

Am oprit firewalul , am oprit antivirusul , si mesajul tot apare . Care sa fie acel program ?

Nu am un pc in plus la dispozitie .

post-177837-0-69950900-1435754541_thumb.png

Link spre comentariu

Eu cred ca are si domnul Rx-Tx dreptate,adica sa nu va dea voie chiar wind......7 sa-i instalati driverul de la scanerul,dar apropo wind.....7 al dvs este cu lincenta sau nu este ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări