Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxa FBT Maxx 4 zgomot de fond foarte puternic

Dj.Vallentino

Postări Recomandate

Buna ziua ... Am achizitionat 2 boxe fbt max 4a iar una din ele are un zgomot de fond foarte puternic am constatat ca potentiometrul de medii era rupt l-am schimbat insa zgomotul persista. Am deconectat fisa de semnal care intra in modulul de putere si este mut ceea ce ma duce cu gandul ca problema este pe partea de intrare semnal.Tensiunea de alimentare a preamplificatorilor din eq este de 19v. Ar putea sa fie un preamplificator 4560d defect ? cum as putea sa aflu care fara sa ii inlocuiesc pe toti. Cand conectez microfonul semnalul se aude insa odata cu ridicarea volumului creste si zgomutul de fond ca o mirofonie pe bas. Rog pe care au mai intalnit aceasta problema sau ceva asemanator sa ma ajute cu cateva informatii o schema, tensiuni de verificat. PS daca apas butonul LINE MIC zgomotul se amplifica foarte mult.

Editat de Dj.Vallentino
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj.Vallentino

7

• Emil 1986

4

• hpavictor

3

• bolek

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

volumul este dupa preamplificatorul 4560d?sau inaintea lui?

este 1 si inainte .. este posibil sa functioneze doar o parte a lui .. ?

Editat de Dj.Vallentino
Link spre comentariu

intai schimba condesatori de filtrare care alimenteaza 4560

i-am schimbat si face la fel... De fapt tin sa fac o remarca potentiometrul de vol pote fi dat la maxim fara probleme ,zgomotul se accentueaza mult atunci cand actionez pot de gain ... daca gain este la minim zgomotul este in limite normale .. am scos fi mufele de intrare, pot. l-am verificat e ok

Link spre comentariu

O sa-ti ofer un sfat de bun simt : cauta un service-man de buna calitate la sectiunea de specialitate  ,  dar fii dispus sa platesti munca acelui om .

Daca nu , vei proceda exact ca si cel care ti-a vandut gunoiul .

Link spre comentariu

O sa-ti ofer un sfat de bun simt : cauta un service-man de buna calitate la sectiunea de specialitate  ,  dar fii dispus sa platesti munca acelui om .

Daca nu , vei proceda exact ca si cel care ti-a vandut gunoiul .

Ms de sfat .. cu toate ca intrebarea era alta .. te rog sa nu mai raspunzi off topic 

Link spre comentariu

A , da , este evident motivul real :) !

Te rog sa nu raspunzi la intrebarile habarrnistilor , esti prea complexat .

Amice TU esti prea plin de tine ... tie frica sa nu iti ia cineva painea :))) cum dai asa primesti .. cel mai destept cedeaza asa ca numi mai pierd timpul sa-ti raspund la afirmatiile offtopic... continua in monolog daca vrei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări