Dj.Vallentino Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 (editat) Buna ziua ... Am achizitionat 2 boxe fbt max 4a iar una din ele are un zgomot de fond foarte puternic am constatat ca potentiometrul de medii era rupt l-am schimbat insa zgomotul persista. Am deconectat fisa de semnal care intra in modulul de putere si este mut ceea ce ma duce cu gandul ca problema este pe partea de intrare semnal.Tensiunea de alimentare a preamplificatorilor din eq este de 19v. Ar putea sa fie un preamplificator 4560d defect ? cum as putea sa aflu care fara sa ii inlocuiesc pe toti. Cand conectez microfonul semnalul se aude insa odata cu ridicarea volumului creste si zgomutul de fond ca o mirofonie pe bas. Rog pe care au mai intalnit aceasta problema sau ceva asemanator sa ma ajute cu cateva informatii o schema, tensiuni de verificat. PS daca apas butonul LINE MIC zgomotul se amplifica foarte mult. Editat Iunie 30, 2015 de Dj.Vallentino Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 vezi sa nu fie deslipit firul la masa de la mufa Link spre comentariu
Dj.Vallentino Postat Iunie 30, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2015 vezi sa nu fie deslipit firul la masa de la mufa Nu este dezlipita masa .. zgomotul ramane si cu si fara cabluri de semnal conectate Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 (editat) cu volumul la minim cu este?inlocuieste condesatori de filtraj l;a preamplif Editat Iunie 30, 2015 de Emil 1986 Link spre comentariu
Dj.Vallentino Postat Iunie 30, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2015 cu volumul la minim cu este?inlocuieste condesatori de filtraj l;a preamplif cu volumul la minim este aproape isesizabil Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 volumul este dupa preamplificatorul 4560d?sau inaintea lui? Link spre comentariu
Dj.Vallentino Postat Iunie 30, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2015 (editat) volumul este dupa preamplificatorul 4560d?sau inaintea lui? este 1 si inainte .. este posibil sa functioneze doar o parte a lui .. ? Editat Iunie 30, 2015 de Dj.Vallentino Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 intai schimba condesatori de filtrare care alimenteaza 4560 Link spre comentariu
Dj.Vallentino Postat Iulie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 intai schimba condesatori de filtrare care alimenteaza 4560 i-am schimbat si face la fel... De fapt tin sa fac o remarca potentiometrul de vol pote fi dat la maxim fara probleme ,zgomotul se accentueaza mult atunci cand actionez pot de gain ... daca gain este la minim zgomotul este in limite normale .. am scos fi mufele de intrare, pot. l-am verificat e ok Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 O sa-ti ofer un sfat de bun simt : cauta un service-man de buna calitate la sectiunea de specialitate , dar fii dispus sa platesti munca acelui om . Daca nu , vei proceda exact ca si cel care ti-a vandut gunoiul . Link spre comentariu
Dj.Vallentino Postat Iulie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 O sa-ti ofer un sfat de bun simt : cauta un service-man de buna calitate la sectiunea de specialitate , dar fii dispus sa platesti munca acelui om . Daca nu , vei proceda exact ca si cel care ti-a vandut gunoiul . Ms de sfat .. cu toate ca intrebarea era alta .. te rog sa nu mai raspunzi off topic Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 A , da , este evident motivul real ! Te rog sa nu raspunzi la intrebarile habarrnistilor , esti prea complexat . Link spre comentariu
Dj.Vallentino Postat Iulie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 A , da , este evident motivul real ! Te rog sa nu raspunzi la intrebarile habarrnistilor , esti prea complexat . Amice TU esti prea plin de tine ... tie frica sa nu iti ia cineva painea )) cum dai asa primesti .. cel mai destept cedeaza asa ca numi mai pierd timpul sa-ti raspund la afirmatiile offtopic... continua in monolog daca vrei. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Sa-ti fie portofelul pilin de maruntis , dependent de cunoasterea mea ... eu nu am niciun interes material . Te respect ... Link spre comentariu
bolek Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 (editat) Seamana? Editat Iulie 1, 2015 de bolek Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum