Vizitator GNS Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Va salut! Am un televizor Provision la reparat. Dupa ce am facut depanarea placii tk R si B, am constatat ca trebuie sa schimb tubul. Toate bune, numai ca la descarcarea pe tunul de albastru dupa scurtcircuitarea bf 422 arderea rezistentei de 100 ohmi ce duce in procesor am gasit si albastru pe matrice fata de masa 12 ohmi. Pot gasi la dumneavoastra un procesor TDA9351PS/N3/2/1933 TAURAS-004 sau un inlocuitor compatibil? Multumesc frumos! Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 (editat) L-am asit doar la ASWO, dar are un pret enorm. La ASWO nu cred ca e reclama, doar toata lumea stie de ei. Editat Iunie 30, 2015 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 L-am asit doar la ASWO, dar are un pret enorm :cam 180+24( transp.) Incercati si aici , preturile sunt bune :http://www.procesoaretv.ro/index.php?page=contact Nu prea se spune pe forum unde se gaseste ptr ca pe urma se spune ca ii facem reclama,dar se poate da mp si spus in mp unde se gaseste si cat costa. Va multumesc pentru intelegere ! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Va salut! Am un televizor Provision la reparat. Dupa ce am facut depanarea placii tk R si B, am constatat ca trebuie sa schimb tubul. Toate bune, numai ca la descarcarea pe tunul de albastru dupa scurtcircuitarea bf 422 arderea rezistentei de 100 ohmi ce duce in procesor am gasit si albastru pe matrice fata de masa 12 ohmi. Pot gasi la dumneavoastra un procesor TDA9351PS/N3/2/1933 TAURAS-004 sau un inlocuitor compatibil? Multumesc frumos! Va ajut eu cu acest procesor. Detalii pe MP. Stima! Link spre comentariu
Vizitator GNS Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Stimate domn! Adresa de line pe care ați postat nu mai este de actualitate. Mulțumesc frumos! Scrieti-mi pe [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum