marius.dumi Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Salut ! Are cineva schema de la acest amplificator ? Ce finali are ? Acesta este modelul : http://olx.ro/oferta/amplificator-2-1-silvercrest-ID26k2t.html Cele doua integrate sunt 4558 . Alimentare: 2x12v ~ , 1A Poze: Multumesc ! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 acolo sigur au fost TDA2030 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 ...sau TDA2003....Asta se poate afla foarte usor dupa dispunerea terminalelor si dupa cablajul de fata!!!! Link spre comentariu
marius.dumi Postat Iulie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 Ma interesau si cele 3 rezistente arse ce valori au.. Una dintre ele cred ca e de 0,5ohm (se disting putin culorile verde-negru-argintiu-auriu), celelalte sunt "prajite" rau , dar parca au alte culori.. Link spre comentariu
ovy83 Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 alimentare simetrica,posibil tda2030. merg puse tda 2040 daca sunt si originale,recuperate,este ok. acei rezistori vad ca sunt la iesire,difuzor. este o protectie si cred ca sunt de 0,25 ohmi. daca sunt prajiti inseamna ca c.i. amplif. au scos pe iesire ceva volti. trebuie facut curat pe placa in primul rand echilibrati conzii de filtrare. 2 c.i. sunt in punte pentru subw. si doua pe sateliti. Link spre comentariu
yulyan30 Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 (editat) 2 c.i. sunt in punte pentru subw. si doua pe sateliti.Care sunt in punte???Montajul are doar 3 c.i. care au fost functionale.Al patrulea nu a fost conectat din "fabrica" si anume _U6.Eu as verifica si redresarea, chiar schimbarea diodelor si condesatorilor de filtrare. Editat Iulie 1, 2015 de yulyan30 Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 (editat) Care sunt in punte???Montajul are doar 3 c.i. care au fost functionale.Al patrulea nu a fost conectat din "fabrica" si anume _U6 Are 4 dar au fost montate doar 3 . Probabil schema initiala era intentionata a fi asa cum spune ovi Descarca datasheet ul celor doua IC TDA 2030 si 2003 si fa un pic de reverse engineering observand/comparand traseele de pe cablaj cu schema de fabrica Editat Iulie 1, 2015 de Rx-Tx Link spre comentariu
ovy83 Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Care sunt in punte???Montajul are doar 3 c.i. care au fost functionale.Al patrulea nu a fost conectat din "fabrica" si anume _U6.Eu as verifica si redresarea, chiar schimbarea diodelor si condesatorilor de filtrare. asai,dar eu am urmarit pe acele foto postate ce-i cu acei rezistori si mi-a scapat....nu are ce cauta tda 2003 acolo. ce Doamne iarta-ma ne complicam atat la o asemenea placa banala cu batranul tda 2030....crapa tovarasul google de scheme...scheme ...si iar scheme. acolo trebuie urmarit si stabilizarea din zd 1 si zd2,(r22,r23) care cred ca sunt niste zennere de 12v pentru alimentarea celor doua AO. vad ca lipseste si c001 ...a fost cred un scurtalau intre radiator si altceva.cu alte cuvinte ,ca sa functioneze placuta,trebuie facut curat la conzi,pus c.i.-uri de calitate si ...muzica. Link spre comentariu
marius.dumi Postat Iulie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 Merg puse TDA2040 ? L-am alimentat fara finali, iar diodele z1 si zd2 se incalzesc excesiv. Link spre comentariu
ovy83 Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 merg puse dar trebuie facut curat pe placa,am mai specificat asta. ce tensiune este pe acei doi conzi de filtrare? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 maxim +-15vcc,tensiune simetrica,cei doi finali tda2030,2040 sau 2050 sunt puse in punte in nici un caz tda2003 Link spre comentariu
marius.dumi Postat Iulie 9, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2015 merg puse dar trebuie facut curat pe placa,am mai specificat asta. ce tensiune este pe acei doi conzi de filtrare? +-15Vcc . Am inclocuit cele 3 rezistente cu unele de 0,47ohm , diodele de redresare(cu f602) si cele doua zenere. Am incecat sa pun un tda2030 si l-a prajit instant. Care poate fii cauza? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum