modoran Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 il aprinzi cu toate bornele in scurt Link spre comentariu
vl78stc Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 daca vrei mai repede til repar eu multumesc colegului Harhas Florin pentru reparatul esr,este ok si masoara bine, este si calibrat,am mai cumparat si un esr-metru de la doru ca rezerva, as dori un tabel cu valoarea esr la condensatoare de la 1uf-4700uf diferite tensiuni(10-400volti),am gasit pe net dar nu mai stiu unde, sunt multe variante si nu stiu care e buna varianta, si nu am copiat in calculator, ma gindeam sa fac eu un tabel cu cond.noi sa vad ce valoare au de buni si unul cu cei defecti,poate ma ajuta-ti cu tabelul, multumec Link spre comentariu
ionel sm Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Tabelele alea sunt orientative.Aveti unuESR-tabel.pdf Este chiar cel de la Iora Editat Septembrie 14, 2015 de ionel1959 Link spre comentariu
vl78stc Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 multumesc colegu ionel1959 pentru tabel Link spre comentariu
vl78stc Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 am gasit pe google,am scris esr tabel am selectat imagini si au aparut numai tabele,dar cel de la ionel mi sa parut cel mai ok?ce zice-ti colegi de forum? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 am gasit pe google,am scris esr tabel am selectat imagini si au aparut numai tabele,dar cel de la ionel mi sa parut cel mai ok?ce zice-ti colegi de forum? exact este ok Link spre comentariu
vl78stc Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum