deagle_alin Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 Salut, Mi-am facut un fel de stroboscop sa faca dupa muzica, dar am o problema !! Semnalul scos de la iesirea amplificatorului l-am redresat printr-o punte shi cu el am atacat poarta unu tiristor TB10N5 prin care am trecut un neon cu aprinderea electronica. Dar intre punte shi amplificator imi face scurt !!! Cum pot face o separare???? M-am gandit la cea cu un traf 1:1 este buna ????(nu stiu ce sa ii mai fac):( :toimonster: :smt010 Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 Salut. Din cate am inteles ce vrei sa face e bine trafu. Asa si eu la orga de lumini mai mult tot traf am folosit Link spre comentariu
pid Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 se poate si cu optocuplor, nu e musai trafulinsa nu mai incerca experimente de astea fara o izolare prealabila (optocuplor sau traf) ca risti sa arzi amplificatorul dar mai ales sa te curentezi! Link spre comentariu
deagle_alin Postat Februarie 9, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2007 Amplificator vad ca nu l-am ars(dar m-am curentat )......Folosesc etajul final de la un mag Kashtan-1, o sa ma duc azi sa cumpar un traf sa vad ce iese :rock: :smt006 Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 citeste si articolul despre orga de lumini de la http://www.niqro.lx.ro/orga.htm si o sa vezi ca toate au transformator de separare sau optocuplor/optocuploare PS: eu am folosit transformatoarele defazoare de la radiourile vechi.. daca iei de pe iesire aamplificatorului pune-i si o rezistenta de 100 de ohmi inseriata cu primarul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum