Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif auto sau de camera

Vizitator paul_muresan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Cc

4

• MifTy

2

• ciup

2

• yo9hrb

1

Top autori în acest subiect

uite aci o schema de redresor, filtrat si stabilizat, ca pe vremea lu strabunicu' :smt005

unica diferenta fata de schemele noi e inlocuirea ansamblului tranzistor/dioda zener/rezistente de polarizare cu un stabilizator cu 3 terminale...

Posted Image

Link spre comentariu

uite aci o schema de redresor, filtrat si stabilizat, ca pe vremea lu strabunicu' :smt005

unica diferenta fata de schemele noi e inlocuirea ansamblului tranzistor/dioda zener/rezistente de polarizare cu un stabilizator cu 3 terminale...

Posted Image

Amigo nu iti bate joc vremea lu strabunicu ca schema asta e mai buna decat un circuit stabilizator pe care eu am dat 1,5ron si mi-a luat foc covorul din camera s-a supra incalzit :supz:

De acum in colo numai stabilizare serie voi face cu tranzistori si zenere is mai fiabile si ca pret si calitativ *(nu se poate compara cu un LM78XX sau 79XX original necontrafacut) il cred pe vasile ce vorbea el de piese contrfacute

Din cauza uni LM7915 stab negativ de tensiune am ars covorul si 3 operationale LM833N :toimonster:

Link spre comentariu

Amigo nu iti bate joc vremea lu strabunicu ca schema asta e mai buna decat un circuit stabilizator pe care eu am dat 1,5ron si mi-a luat foc covorul din camera s-a supra incalzit :supz: De acum in colo numai stabilizare serie voi face cu tranzistori si zenere is mai fiabile si ca pret si calitativ *(nu se poate compara cu un LM78XX sau 79XX original necontrafacut) il cred pe vasile ce vorbea el de piese contrfacute Din cauza uni LM7915 stab negativ de tensiune am ars covorul si 3 operationale LM833N :toimonster:

Intreb si eu: ce tensiune i-ai aplicat la intrare si cum?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări