Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv simbio sim17n-a2

dorutu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorutu

5

• elmar

3

• naetv

1

• Toni Marginean

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Tubul meu are gat subtire,

Sa-ntelegem ca ati montat tub cu gat subtire in loc de tub cu gat gros? Inseamna ca ati facut si resoclare (sau placa TK permitea ambele variante de socluri).

Link spre comentariu

Sa-telegem ca ati montat tub cu gat subtire in loc de tub cu gat gros? Inseamna ca ati facut si resoclare (sau placa TK permitea ambele variante de socluri).

daca a ajuns la dimensiunea pe verticala , cred ca a adaptat cumva soclu

Buna seara, am acest tv cu tubul prost si am pus alt tub de tv ,dar nu pot regla dim  pe verticala ,bobina originala avea pe cadre 9 ohmi iar aceasta are 13ohmi ,Cadrele sunt cu la78040,atasez si schema.Un sfat daca se poate.

cum arata imaginea si cum a fost facuta incercarea de reglare a dimensiunii

Link spre comentariu

Multumesc de ajutor ,am pus un 5,1ohmi(r304) in loc de 2,2ohmi si merge beton am  incadrat imaginea perfect.Da am inlocuit soclul avea gauri pe cablaj.A avut tub de monitor cred, acela cu bobina mare si inseriata alta bobina pe traf in paralel cu deflectia pe linii.As pune si o poza dar telefonul le face la o rezolutie mare si nu pot sa le incarc.Binenteles am reglat apoi din service menu.Domnilor Elmar,Tony , Nae va multumesc inca o data pentru ajutor .Sanatate multa.

Editat de dorutu
Link spre comentariu

Multumesc de ajutor ,am pus un 5,1ohmi(r304) in loc de 2,2ohmi si merge beton am  incadrat imaginea perfect.

Păi cum aveaţi imaginea mai mica sau mai mare ?..că eu nu-mi explic schimbarea.

Link spre comentariu

Aha ...asta explică dece aţi marit rezistenţa ...si nu aţi micşorat-o(aşa cum am zis eu)... 

Credeam că aveţi imaginea mică...când aţi spus: ”bobina originala avea pe cadre 9 ohmi iar aceasta are 13ohmi ”

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări