dorutu Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 (editat) Buna seara, am acest tv cu tubul prost si am pus alt tub de tv ,dar nu pot regla dim pe verticala ,bobina originala avea pe cadre 9 ohmi iar aceasta are 13ohmi ,Cadrele sunt cu la78040,atasez si schema.Un sfat daca se poate. china_tda11105ps-la78040.part1.rar china_tda11105ps-la78040.part2.rar Editat Iunie 29, 2015 de dorutu Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Micşoraţi valoarea lui R304...si vedeţi dacă vă ajută.Bob.originală nu poate fi montată pe acest tub? Link spre comentariu
dorutu Postat Iunie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2015 Tubul meu are gat subtire, Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Tubul meu are gat subtire, Sa-ntelegem ca ati montat tub cu gat subtire in loc de tub cu gat gros? Inseamna ca ati facut si resoclare (sau placa TK permitea ambele variante de socluri). Link spre comentariu
naetv Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Sa-telegem ca ati montat tub cu gat subtire in loc de tub cu gat gros? Inseamna ca ati facut si resoclare (sau placa TK permitea ambele variante de socluri). daca a ajuns la dimensiunea pe verticala , cred ca a adaptat cumva soclu Buna seara, am acest tv cu tubul prost si am pus alt tub de tv ,dar nu pot regla dim pe verticala ,bobina originala avea pe cadre 9 ohmi iar aceasta are 13ohmi ,Cadrele sunt cu la78040,atasez si schema.Un sfat daca se poate. cum arata imaginea si cum a fost facuta incercarea de reglare a dimensiunii Link spre comentariu
dorutu Postat Iunie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2015 (editat) Multumesc de ajutor ,am pus un 5,1ohmi(r304) in loc de 2,2ohmi si merge beton am incadrat imaginea perfect.Da am inlocuit soclul avea gauri pe cablaj.A avut tub de monitor cred, acela cu bobina mare si inseriata alta bobina pe traf in paralel cu deflectia pe linii.As pune si o poza dar telefonul le face la o rezolutie mare si nu pot sa le incarc.Binenteles am reglat apoi din service menu.Domnilor Elmar,Tony , Nae va multumesc inca o data pentru ajutor .Sanatate multa. Editat Iunie 29, 2015 de dorutu Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Multumesc de ajutor ,am pus un 5,1ohmi(r304) in loc de 2,2ohmi si merge beton am incadrat imaginea perfect. Păi cum aveaţi imaginea mai mica sau mai mare ?..că eu nu-mi explic schimbarea. Link spre comentariu
dorutu Postat Iunie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2015 Foarte mare pe verticala pe orizontala am mutat pe o alta infasurare de la bobina care este prinsa de trafo de linii Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Aha ...asta explică dece aţi marit rezistenţa ...si nu aţi micşorat-o(aşa cum am zis eu)... Credeam că aveţi imaginea mică...când aţi spus: ”bobina originala avea pe cadre 9 ohmi iar aceasta are 13ohmi ” Link spre comentariu
dorutu Postat Iunie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2015 Initial am micsorat-o la 1ohm si a crescut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum