Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Are careva schema unui ceas de dacie `97

morarumoryca

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morarumoryca

6

• yo9hrb

3

• Mouser

3

• niq_ro

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

mah da schema exacta nu o are nimeni? ca am niste piese peacolo cares prea prajite ca sami mai dau seama ce scrie pe ele...si sa schimb integratele nici nu m-as apuca din prima..ca tre si acolo oleak modificat ca sa le bag..

Link spre comentariu

mai aia e o parte din schema...mie imi lipsesc inca 2 parti din ea..stiu cas incepator si nu stiu prea multe de asta cer o schema mai completa,aceea este doar aplicatia standard cea folosita de niq_ro..nam nimik cu el ca are multe scheme bune pe care leam folosit :d dar imi tre una mai completa asta doar daca o are cineva...nu incerc sa scot apa din piatra seaca :d

Link spre comentariu

hmm...clara treaba...dupa parerea mea is moarte integratele....o sa le schimb deacuma....pt ca dioda aia nu prea are treaba pt ca venea de la + printro rezistenta de putere intr-o dioda(1n4007 pol normal) si din acea dioda alta dioda(cred ca zenner de 12v da nu bag mana in foc :smt003 ) spre masa pesemne cai pt protectie....in fine..cand o sa ai timp sa dai ceasu jos sami zici si mie ce dioda ii aia ca intre timp ma bag la schimbat integratele ca totusi ceasu ala merge non stop si integratele alea se mai strica ce mai :axe: ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări