morarumoryca Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 Am nevoie de schema...am observat ca sa ars o rezistenta si nush de care-i...multumesc :smt008 Link spre comentariu
morarumoryca Postat Februarie 9, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2007 Nimeni? :prayer: Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 nu ai specificat ce fel de Dacie si ce integrate sunt in montaj, asa ca banuiesc ca e vorba de ceasul cu MMC351 despre care gasesti date la http://www.niqro.lx.ro/MMC351.htm :smt006 Link spre comentariu
morarumoryca Postat Februarie 9, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2007 am specificat in titlu...dacie 1310 din `97 Link spre comentariu
morarumoryca Postat Februarie 9, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2007 ceasul este pozitionat langa oglinda suspendata.. Link spre comentariu
Mouser Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 mah da schema exacta nu o are nimeni? ca am niste piese peacolo cares prea prajite ca sami mai dau seama ce scrie pe ele...si sa schimb integratele nici nu m-as apuca din prima..ca tre si acolo oleak modificat ca sa le bag.. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Pai aia e schema, indicata de niq_ro. Unde-i neclar? Link spre comentariu
morarumoryca Postat Februarie 22, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2007 EU nu ma pricep asa bine la electronica dar colegu meu MOUSER a zis ca nui nici una din alea... Link spre comentariu
Mouser Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 mai aia e o parte din schema...mie imi lipsesc inca 2 parti din ea..stiu cas incepator si nu stiu prea multe de asta cer o schema mai completa,aceea este doar aplicatia standard cea folosita de niq_ro..nam nimik cu el ca are multe scheme bune pe care leam folosit dar imi tre una mai completa asta doar daca o are cineva...nu incerc sa scot apa din piatra seaca Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Ma faci curios. Maine imi dau jos ceasul de la dacie sa vad ce e acolo :smt003 Link spre comentariu
morarumoryca Postat Februarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2007 Ma faci curios. Maine imi dau jos ceasul de la dacie sa vad ce e acolo :smt003L-ai dat? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Nope. Intre timp am racit cobza si nu am iesit din casa nici mort :partyman: . Dar cu prima ocazie ma uit ce-i acolo. Eventual pune niste poze. Link spre comentariu
Mouser Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 hmm...clara treaba...dupa parerea mea is moarte integratele....o sa le schimb deacuma....pt ca dioda aia nu prea are treaba pt ca venea de la + printro rezistenta de putere intr-o dioda(1n4007 pol normal) si din acea dioda alta dioda(cred ca zenner de 12v da nu bag mana in foc :smt003 ) spre masa pesemne cai pt protectie....in fine..cand o sa ai timp sa dai ceasu jos sami zici si mie ce dioda ii aia ca intre timp ma bag la schimbat integratele ca totusi ceasu ala merge non stop si integratele alea se mai strica ce mai :axe: ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum