mercenarx Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 defectul a fost dat de tranzistori , tv-ul functioneaza ok Link spre comentariu
mercenarx Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) mi s-a intors dupa 5 ani plasma asta , cu defectul lipsa st-by am masurat tot ce se putea masura , si nu am gasit nimic in scurt sau cu defect vizibil la alimentarea la retea , nu se aude nici un releu aclansand , mort. practic , tensiunea de 5v st-by , nu exista VIPER22A , in pinii 5,6,7,8 sunt 108 volti , iar in pinul 4 sunt 9 volti sa fie defectul in jurul lui ICB801S (VIPER 22A) ? Editat Septembrie 26, 2020 de mercenarx Link spre comentariu
mercenarx Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 (editat) m-am uitat pe datasheet ul lui viper22a , si face start-up-ul intern nu oscileaza sub Vdd -8 volti , iar cum eu am 9,2 volti , ma gandesc ca ar putea fi defect viperul asta maine am sa procur unul , si voi reveni Editat Septembrie 27, 2020 de mercenarx Link spre comentariu
mercenarx Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 defect a fost CB801 (22uF/450V) , devalorizat la 4 micro tv e iarasi viu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum