Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema stereo - mono fara sa-mi amestece semnalul

Vizitator Kustic

Postări Recomandate

Vizitator Kustic

Salut

Va rog, chiar daca pentru unii din voi e doar o nimica toata am nevoie de o schema pentru audio auto. Am un casetofon care scoate stereo si un amplificator 2+1 stanga dreapta si central. Imi trebuie o schema sa impreunez semnalele de pe stanga cu cel de pe dreapta sa pot alimenta si centrul fara ca acele semnale sa fie amestecate. O schema atasata.

Multumesc

post-195052-0-18804600-1435577253_thumb.gif

Editat de Kustic
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Kustic

da asa e, dar amplificatorul are 6, in afara 4.1 cat are playerul iesiri mai are o intrare pentru o boxa centrala, si sincer nu stiu cum o sa se auda daca o sa alimentez centrul cu semnalul de la bas.

Editat de Kustic
Link spre comentariu

Daca tine neaparat sa nu amestece (mixeze) semnalele, poate folosi varianta prin care ia semnal dintr-un canal (stangul sau dreptul) printr-o bifurcatie (conector Y) si il introduce in mufa de semnal pentru canalul central al amplificatorului. In acest caz nu mai este necesara folosirea rezistentelor ca in schema de mai sus.

Posted Image

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări