menthorul Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 masina despalat indesit cu probleme (film) defectă din cele spuse de proprietar, alimentarea cu apă activă, se pune la priză şi clipesc led-urile, de scoate din priză şi mai continuă să facă acelaşi lucru..rămânând alimentată câteva secunde.. sugestii ? ataşez un filmuleţ cu ea, fără sunet pentru că nu scoate nici unul. mulţumesc. https://youtu.be/a62jwF-lc7I Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 (editat) Masina nu ramine alimentata.Clipirea led-urilor, dupa scoaterea stecherului din priza,se datoreaza condensatorilor electrolitici incarcati din sursa.Mai mult ca sigur este defect programatorul. Nu inteleg ce vrea sa spuna proprietarul prin,"alimentare cu apa activa".Masina nu se alimenteaza cu apa,sau alimentarea cu apa a masinii este activa tot timpul,alimentarea neintrerupindu-se la atingerea nivelului prevazut? Editat Iunie 28, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
aschiuta Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Buna dimineata. De cate ori am intalnit acest defect era umflat condensatorul de 680uF/10V din sursa. Schimbati condensatorii si ar trebui sa functioneze normal. O zii buna. aschiuta Link spre comentariu
menthorul Postat Iulie 19, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2015 am sa incerc aschiuta. multam. Link spre comentariu
menthorul Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 aşa arată placa de funcţionare a maşinii de spălat după ce am scos Condensatorul C 17 (680 uF la 10 V). Astăzi îl voi procura. Mulţumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
menthorul Postat Iulie 30, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2015 rezolvat. Mii de mulţumiri ! se poate închide. Link spre comentariu
gabimilo1 Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Salut. Sa inteleg de aici ca s-a rezolvat exact prin schimbarea acelui condensator. E bine de stiut. Multumiesc. Link spre comentariu
menthorul Postat August 5, 2015 Autor Partajează Postat August 5, 2015 salut, da, singurul defect era la acel condesator. Schimbat şi minunea a avut loc Link spre comentariu
dan cod Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Eu cred ca nici tensiunea nu era ok si chiar daca condul arata bine la masuratoare se vedea,sau cu ESRul. Link spre comentariu
menthorul Postat August 6, 2015 Autor Partajează Postat August 6, 2015 condu era umflat şi deteriorat... Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 Pai atunci treaba era clara din prima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum