Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect incinta VTP Philips AD 8082/M4

dj_bryz

Postări Recomandate

Buna ziua, va rog frumos puteti sa imi dati niste dimensiuni pentru o incinta vtp care sa se potriveasca cu acest difuzor?

Trebuie sa ajunga luni sau marti coletul .si pana atunci vreau sa imi fac o parere.

Difuzoarele au serii de fabricatie apropiate....917 si 920.

Parametrii ..nu am gasit decat ce se afla in acest pdf  http://www.mfbfreaks.nl/pdf/div/philips_luidsprekers_1980.pdf

Eu am un proiect nefinalizat cu AD7080 si imi place cum suna....dar vreau sa incerc si cu 8082....si voi pune si niste inalte Indiana Line..(ca deocamdata pe aste ale am) si le voi inseria cu un cond de Xuf ..2.2uf 3.3uf..in functie de cum se vor "combina".....voi vedea dupa.

Multumesc.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_bryz

4

• Sharky

1

• Bubu

1

Poti incerca, dar nu pari genul sa se multumeasca cu atat.

Mai degraba ajuta-le pe partea de joase cu un woofer dedicat.

Pentru ce ma multumeste ..lasand partea de relax...folosesc t+a criterion tmr80.

Constat ca pentru momentele mele de John Coltrane,Katie Melua si cu toti ai lor...(vorba preotului)...trebuie sa ai in casa un FL ajutat sau nu de un tweeter (depinde de gusturi).

Eu plec de la t+a si urc 3 etaje mai sus la vecinu...si dau de fostex...si se cam "impute" treaba.

Nu cer pretentii de fostex de la aceste difuzoare philips.....dar sunt extra bune pentru ce am eu nevoie.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Test suprem la orice incintă de pe acest palier. Contrabasul...Dacă guiță "scroafa", ați dat chix.Genul ăsta de muzică cere enorm de la o incintă. Recomand să ascultați în paralel un contrabas pe viu...

Link spre comentariu

Am fost la prietenul meu care detine 2 incinte tqwt cu FE166EN si am dat play la anumite note de chitara clasica ...si in paralel cu boxele am zbarnait live aceleasi note pe o chitara clasica...si nu ai cum sa compari niciodata o boxa cu instrumentul in sine.

Am obs si eu ca pentru o voce buna trebuie un full range pe masura.

T+A ale mele....sunt niste boxe destul de bune ....si tot suna media ca 2 tampoane bagate in nas....fata de fostex.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări