Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

teoria ca teoria...

Postări Recomandate

ma intereseaza si pe mine niste linkuri cu teorie, da fratilor, teorie. pentru ca urechea nu e mereu de folos si pe la noi prin tara mai greu. cartile sunt mai rare bla bla.deci, postati, daca stiti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aghora17

5

• Gheorghe Dracu

3

• Tavi

2

• Incepator

1

Top autori în acest subiect

Teoria cui? Carti despre ce?

de exemplu: cum functioneaza un amplificator, ce e un tranzistor (la astea stiu raspunsul, ca le-am facut la scoala, dar incepatorii au nevoie chiar si de asta), cum functioneaza un teveu, un video, si multe altele...tot ce stiti si puteti pune la teorie, sa fie pus aici.
Link spre comentariu

ideea e ca as vrea, da nu se prea poate. am facut deja una si a doua costa (timp si bani). eu nu am de niciunele suficiente pentru o facultate. si apoi, nu sunt singurul care are nevoie de ele.

Link spre comentariu

Am cautat mai demult pentru cineva ca si pentru tine niste lectii elementare de electronica. Adresele alea le-am stocat in Favorites si de atunci nu mi-am mai batut capul cu ele. Imi pare rau ca nu merg. Totusi, precum ti-am sugerat, intreaba-l pe nenea Google ce doresti tu. El iti va raspunde. De exemplu poti cauta dupa "electronics tutorial elmer". Incearca! Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări