Tudor George Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Salut ! Detin un laptop cu o problema , il aprinzi ,sta cateva secunde aprins si se stinge , am schimbat pocesorul , memoria , am verificat tensiunele ,mos-fetii , nimic totul ok! Cipsetul grafica nu cred sa fie! Este un AMD , grafica ATi . A avut cineva aceasta problema? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Bateria (acumulatorul) este bun,alimentatorul este bun ? Link spre comentariu
Tudor George Postat Iunie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2015 Da , totul ok , respectiv 3,3v si 5v ! Cred ca detecteaza un scurt si se opreste! Probat cu procesor si ram si fara , acelas simtom! Daca era problema de procesor sau ram , palpaia ledurile de eroare tipic hp! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Dar de curatat la-ti curat,adica daca la-ti curatat de praf ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 (editat) Masoara pe nord si video daca nu ai scurt pe condensatori .Ce-l mai probabil nordul in scurt . Editat Iunie 28, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Tudor George Postat Iunie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2015 Da , este in scurt! Am dat un reflow , nimic! Ce se poate face? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Trebuie schimbat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum