Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala Viessmann Vitopend 100.........

GEO 53 BN

Postări Recomandate

Am pastrat ce e mai semnificativ pentru eventualitatea ... si , oricum , am imunitate . Umbla si vorba , printre " obisnuitii " actelor de justitie : pe unii - i bat sa vorbeasca , pe altii - sa taca !

Link spre comentariu

E o alta tampenie si treaba asta cu schimbatul la 10 ani.Daca la verificare centrala nu da rateuri,nu vad de ce sa nu fiu lasat s-o schimb eu de plictiseala sau cand nu mai facefata.............................................................................

Pai timpenia asta-i ca si cind mergind la un service pentru ITP,meseriasul sa-ti spuna ca, in cazul in care masina are peste 10 ani nu mai poate sa-ti faca ITP-ul pe motiv ca, este prea veche si in consecinta, trebuie casata.

Pai daca in urma verificarii,centrala trece testele,ce motiv poate avea sa-ti impuna schimbarea centralei? 

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Probabil urmatorul pas o sa fie eutanasierea proprietarilor de centrale care au implinit varsta de 65 ani(chiar daca practic inca se tin bine)...impusca mai multi iepuri dintr-un foc-nu mai dau pensie,nu mai asigura asistenta medicala pt care fraierul a platit toata viata,si nu mai e nevoie de centrala,cel in cauza fiind la loc curat, luminat si plin de verdeata :rade:

Link spre comentariu

Probabil urmatorul pas o sa fie eutanasierea proprietarilor de centrale care au implinit varsta de 65 ani(chiar daca practic inca se tin bine)...impusca mai multi iepuri dintr-un foc-nu mai dau pensie,nu mai asigura asistenta medicala pt care fraierul a platit toata viata,si nu mai e nevoie de centrala,cel in cauza fiind la loc curat, luminat si plin de verdeata :rade:

@doru3160, nu le da idei alesilor. Stii foarte bine ca lor (alesilor), nu le trebuie foarte mult, sa puna in aplicare niste masuri aberante. Nu odata am asistat la tot felul de timpenii "emanate" de persoane la fel de timpite.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Ce sa zic...multumesc pt amabilitate.

Daca si gluma de mai sus poate prinde, inseamna ca ne meritam soarta,si degeaba scuipam in san sau ne ferim de drobul de sare.

Link spre comentariu

@doru!  Sper ca stii de gluma. Intr-o alta ordine de idei,la noi e posibil aproape orice. Oricum cei trecuti de virsta de 60 de ani nu prea mai sint luati in seama. Pentru societate ei sint considerati, la figurat vorbind,"balast". Am fiica medic in Franta. Ne-a povestit cita grija are statul francez de cei in virsta. Exista programe la nivel national pentru cei de virsta a treia. Nu ca la noi,unde batrinii sint considerati o povara pentru societate si nu numai.

Link spre comentariu

@doru!  Sper ca stii de gluma. Intr-o alta ordine de idei,la noi e posibil aproape orice. Oricum cei trecuti de virsta de 60 de ani nu prea mai sint luati in seama. Pentru societate ei sint considerati, la figurat vorbind,"balast". Am fiica medic in Franta. Ne-a povestit cita grija are statul francez de cei in virsta. Exista programe la nivel national pentru cei de virsta a treia. Nu ca la noi,unde batrinii sint considerati o povara pentru societate si nu numai.

eu asa stiu ca cind ai un batrin poti lal pupi si in fund dar cind nu mai este acolo este problema ca de la batrini mai inveti cite ceva dar asta este pentru cei care stiu

Link spre comentariu

Eu vreau să văd textul directivei nu interpretări date de câte un expert care are ceva interese.Toată lumea face referire la ea dar nimeni nu o arată.

Directiva se refera la clasificarea centralelor in functie de eficienta lor : http://www.bosch-climate.ro/informatii-date-de-contact-service/erp/erp.html

Se pare ca mai este una care interzice de la 15.09.2015 fabricarea de centrale termice de apartament  fara condensare .Cred ca cineva a postat un link pe un forum dar nu mai stiu pe care ; probabil ca iese rezultat la cautare pe google.

Ca de obicei ,,baietii destepti'' profita de situatie pt. a speria lumea , sa mai castige si ei un ban in plus...In toate ziarele apare Nejloveanu ala , presedintele unei asociatii fantoma care arunca tot felul de aiureli ca oamenii sa scoata banul mai usor din buzunar, iar toate celelalte televiziuni si saituri reposteaza ca papagalii , fara sa verifice nimic.Asa s-a ajuns in situatia ca toata lumea stie ca este ,,o directiva europeana'' dar care e aia , cu nr. cutare din data de.... , nu stie nimeni.

Editat de tinel
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări