Vizitator paul83 Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Buna, dupa cum spune si titlul m-ar interesa sa achizitionez una dintre cele doua statii, dar nu stiu care ar fi mai buna. La Crt am vazut ca are putere reglabila 4-8w iar la intek 4-10w. Daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi avand in vedere ca nu cunosc istoricul acestor producatori. Folosesc ca si antena un Sirio ml 145 care am achizitionat-o deja. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Intek, are rf gain care ajuta in zilele/zonele zgomotoase Link spre comentariu
Vizitator paul83 Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Multumesc de raspuns, legat de puterea reglabila la Intek pe unele site-uri specifica ca are doar 4w. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Daca iti iei statia pentru autoturism nu ai nevoie de mai mult. Link spre comentariu
Vizitator paul83 Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Dar calitativ care ar mai ok? Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Dar calitativ care ar mai ok? Ambele sunt ok, oricum sunt incadrate in categoria de buget. Ti-as recomanda intek ul pt ca e mai modern ca si aspect, mai prezentabil in masina personala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum