Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

trafo linii Hyundai sasiu CM-908F

Postări Recomandate

Buna ziua , este vreun echivalent pentru transformatorul de linii al acestui sasiu ? Sau unde s-ar gasi de achizitionat ? Codul celui original este BSC28-5542 si iese fum din zona bliderului . Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

8

• Toni Marginean

5

• cristronic

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1--

Codul celui original este BSC28-5542 

2--

BSC28-5422

care  varianta  e  cea   corecta ,  pina  la  urma ?  prima  sau  a  doua ? 

Link spre comentariu
Toni Marginean

Pe un site rusesc/bulgaresc am gasit asa:

HR8572 = Eldor 1352.5007 = BSC28-5422 = LTC422

Dvs. verificati daca va corespund conexiunile.

Link spre comentariu

cu 5422 e corect , multumesc

ceva parca difera fata de HR8572 si Eldor 1352.5007

eventual prin adaptare

post-175359-0-22757600-1435557497_thumb.jpg

Editat de stefank
Link spre comentariu

Am gasit in stoc un FBT40835 - Eldor 1372.7083A comandat mai demult pentru un Sony ( am gasit si treadul pe forum cu acel tv ) , se potrivesc cit de cit tensiunile recuperate ( pt 27 volti am 26 iar pentru 13,5 am 12 volti ) , din 10 pini 5 corespund chiar si pozitia in circuit insa deoarece nu am intrerupt un circuit spre alimentare cadre ( celelalte care nu au corespuns le-am intrerupt dar pe acesta l-am trecut cu vederea ) acesta a primit 100 volti in loc de 27 si s-a ars . Am comandat LA7848 asa ca pina ajunge ramine pe tusa , dupa aceea pot vedea ce e cu geometria si restul ce tine de traf , cred ca diferentele acelea de 1 volt nu vor crea probleme , multumesc .

Link spre comentariu
Toni Marginean

Eu niciodata nu am schimbat traf linii de Sony la altceva sau invers. Unii au pus chiar alt tub in cutii de Sony. Am casat in general tv-urile Sony pentru tuburi. Dar intotdeauna cu multa munca se pot face multe!

Link spre comentariu

Mi-a venit IC cadre , dimensiunea verticala e buna insa pe orizontal e mai ingusta imaginea cu 2 cm . Am intrat in meniul service cu combinatia rosu - verde - meniu insa la Geometry cind accesez cu Vol+ afiseaza pe ecran ca in fotografie si de aici nu pot sa merg mai departe nici cu P+/- nici cu VOL+/-

post-175359-0-06592500-1435754154_thumb.jpg

Link spre comentariu

m-am gindit la varianta asta dar prima data am zis ca mai elegant ar fi din service , multumesc , ramine sa fac asa

interesant ca acelasi lucru imi intra si cind accesez primul capitol Screen din meniul principal , Geometry fiind al doilea capitol

Editat de stefank
Link spre comentariu

Mi-a venit IC cadre , dimensiunea verticala e buna insa pe orizontal e mai ingusta imaginea cu 2 cm . Am intrat in meniul service cu combinatia rosu - verde - meniu insa la Geometry cind accesez cu Vol+ afiseaza pe ecran ca in fotografie si de aici nu pot sa merg mai departe nici cu P+/- nici cu VOL+/-

La acest sasiu,reglajele de geometrie imagine se pot face doar cu telecomanda de service dedicata.Puteti sa modificati un pic si condensatorul de cuplaj cu deflexia,ar fi ideal sa nu aveti probleme cu reglajele de E-W.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări