Vizitator Radu Aura Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Salut,sunt nevoita sa achizitione o bucatarie complet utilata si este cea mai grea decizie din casa.ati auzit de teka saukuppersbush?recomandati altceva? Link spre comentariu
belasajgo Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Eu mi-am dotat bucataria cu electrocasnice Electrolux (cuptor, plita, hota), Whirlpool (masina de spalat vase) si Liebherr (combina frigorifica). Inainte de achizitie m-am documentat cateva luni, pana m-am decis ce sa cumpar. Link spre comentariu
Vizitator Soare Flavius Postat Iunie 27, 2015 Partajează Postat Iunie 27, 2015 liebherr este intradevar o alegere extraordinara pt frigorifice,dar pt cuptor recomand 100%kuppersbusch si hota teka (daca ai o bucatarie mare)kuppersbusch cu functia okoterm mult peste miele Link spre comentariu
Vizitator Radu Aura Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Multumesc frumos pt sfaturi,maine caut un showroom teka in buc.aveti idee unde este? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum