Traian M Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 (editat) Salut, acest tv este echipat ci procesor TDA11106/PS/V3/3, UTC 78040-BV: UTC2003-sunet si STRW6553A. Dupa un anumit interval de functionare care nu este constant poate sa fie 30min. sau chiar 60min ,acest tv se comuta singur pe AV .Am decuplat toate comenzile de intrare si toate iesirile de Av Euroscart etc, am verificat toti condesatorii de pe circuitul de comenzi intrare /iesire si tot la fel face. Am o banuiala ca ar fi din procesor deoarece daca il incalzesc cu fieonul se comuta pe av mai repede. Am schimbat si dumpul si nici o schimbare.Momentan am un TDA11105/ps/v3/3, poate sa-mi spuna cineva daca merge pus in locul lui cu TDA 11106/PS/V3/3 sau o sugestie .multumesc Editat Iunie 26, 2015 de treime Link spre comentariu
gabibota Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Salut, acest tv este echipat ci procesor TDA11106/PS/V3/3, UTC 78040-BV: UTC2003-sunet si STRW6553A. Dupa un anumit interval de functionare care nu este constant poate sa fie 30min. sau chiar 60min ,acest tv se comuta singur pe AV .Am decuplat toate comenzile de intrare si toate iesirile de Av Euroscart etc, am verificat toti condesatorii de pe circuitul de comenzi intrare /iesire si tot la fel face. Am o banuiala ca ar fi din procesor deoarece daca il incalzesc cu fieonul se comuta pe av mai repede. Am schimbat si dumpul si nici o schimbare.Momentan am un TDA11105/ps/v3/3, poate sa-mi spuna cineva daca merge pus in locul lui cu TDA 11106/PS/V3/3 sau o sugestie .multumesc Procesoarele sant compatibile depinde de softul inscris in ele. Link spre comentariu
Traian M Postat Iunie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2015 Am comandat unul identic de la colegul cristonic,astept sa ajunga si va comunic, am incercat cu tda 11105/ps/v3/3 cu mai multe softuri dar fara rezultat, tv-ul ramane in stand-by . Posibil sa fie procesorul defect, este de pe o alta placa si nu stiu ce-i cu el. multumesc Link spre comentariu
Traian M Postat Iulie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 (editat) Am comandat unul identic de la colegul cristonic,astept sa ajunga si va comunic, am incercat cu tda 11105/ps/v3/3 cu mai multe softuri dar fara rezultat, tv-ul ramane in stand-by . Posibil sa fie procesorul defect, este de pe o alta placa si nu stiu ce-i cu el. multumesc. S-a rezolvat problema prin inlocuirea procesorului primit de la dl Cristonic. Editat Iulie 3, 2015 de treime Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum