geopop Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 va salut! acest tv a fost trznit!pe intrare am gasit urme de descarcare atmosferica .nu s-a afectat placa de alimentare ,scoate tens de 5v,iar cea de 24v si 12v oscileaza in functie de comanda primita .nu se aprinde led st-by,pe placa am doua tens de 3,3v si una de 5v stabile.pe ir vine tens de 3,3v.nu primeste nicio c-da,poate cineva sa mi-o rezolve conta.cost?sau sa acizitionez una buna,vreo idee?mersi!mainboard este V28A001325A1 ,PE1000. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Daca nu se supraincalzeste nimic eu as incerca sa rescriu memoria-softul. Link spre comentariu
geopop Postat Iunie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2015 nu se incalzeste nimic,areo memo 24co8 pe care nu am tensiune .eu nu stiu cum sa scriu memo flache.pot sa va trimit placa s- rezolvati? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Eu personal nulucrez niciodata numai cu placa TVului.Daca nu am tot Tvul nu fac nimic. Link spre comentariu
geopop Postat Iunie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2015 as vrea s-o cumpar ,daca are careva .mersi! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 nu se incalzeste nimic,areo memo 24co8 pe care nu am tensiune .eu nu stiu cum sa scriu memo flache.pot sa va trimit placa s- rezolvati? Nu aveti deloc tensiune de alimentare pe memorie?!? Intrerupt ceva....sau scurt pe bara respectiva(3,3 sau 5v)?!?! De regula este aceeasi tensiune care alimenteaza si procesorul...deci?!?! Link spre comentariu
geopop Postat Iunie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2015 nu am tens pe memo,trebuie sa fie o tens de 3,3v,tens care alimenteaza mai multe pe placa.undeva vreun comutator electronic nu deschide ,probabil din procesor se da c-da.de la descarcare s-a produs anomalia.mersi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum