Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv toshiba lcd 40L838

geopop

Postări Recomandate

va salut! acest tv a fost trznit!pe intrare am gasit urme de descarcare atmosferica .nu s-a afectat placa de alimentare ,scoate tens de 5v,iar cea de 24v si 12v oscileaza in functie de comanda primita .nu se aprinde led st-by,pe placa am doua tens de 3,3v si una de 5v stabile.pe ir vine tens de 3,3v.nu primeste nicio c-da,poate cineva sa mi-o rezolve conta.cost?sau sa acizitionez una buna,vreo idee?mersi!mainboard este V28A001325A1 ,PE1000.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geopop

4

• dan cod

2

• BUGHIU

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu se incalzeste nimic,areo memo 24co8 pe care nu am tensiune .eu nu stiu cum sa scriu memo flache.pot sa va trimit placa s- rezolvati?

Nu aveti deloc tensiune de alimentare pe memorie?!? Intrerupt ceva....sau scurt pe bara respectiva(3,3 sau 5v)?!?! De regula este aceeasi tensiune care alimenteaza si procesorul...deci?!?!

Link spre comentariu

nu am tens pe memo,trebuie sa fie o tens de 3,3v,tens care alimenteaza mai multe pe placa.undeva vreun comutator electronic nu deschide ,probabil din procesor se da c-da.de la descarcare s-a produs anomalia.mersi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări