matzah Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Salutari. Detin aparatul din titlu de vreo 2-3 ani. Desi n-a fost busit, scapat sau abuzat altfel, intr-o buna zi de ...alaltaieri m-am trezit cu el avand problema din poza. Am suspectat vreun neam de soc mecanic sau faptul ca lcd-ul s-ar fi spart cumva. Am desfacut aparatul, am extras modulul lcd si l-am disecat cu totul (dezlipit banda cu aer cald, scos pcb de pe spatele display-ului, scos backlight, in fine pana am ramas doar cu panoul lcd. Nici urma de impact sau orice fel de problema. De asemeni, dat fiind cum este montat in aparat, nu cred ca era posibil sa fi fost comprimat/turtit in vreun fel. Desi momentan este o problema mai mult sau mai putin estetica, chiar nu inteleg cum s-a intamplat asa ceva si daca se poate repara in vreun fel. (cam greu cu inlocuitul, este un 160x240 grafic mai bizar, nu stiu ce controller foloseste, plus ca si dimensiunea este diferita de ce-am mai gasit pe la alde tme). Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 27, 2015 Partajează Postat Iunie 27, 2015 Display LCD defect, singura rezolvare consta in inlocuirea displayului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum